Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Freimanis rezultatīvs zaudējumos Itālijas superlīgas finālspēlēs, Dardzāna klubs iekļūst finālā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Freimanis rezultatīvs zaudējumos Itālijas superlīgas finālspēlēs, Dardzāna klubs iekļūst finālā
Gustavs Freimanis. Foto: Vanni Caputo.

Kristera Dardzāna pārstāvētā Perudžas vienība Itālijā iekļuva finālā, bet Gustava Freimanis Itālijā ir devies laukumā abās nedēļas cīņās par 5.-10. vietu, sakrājot 11 punktus. Egleskalna pārstāvētais Pirejas “Olympiacos” aizvadītajā nedēļā kļuva par Grieķijas čempionāta sudraba laureāti.

Gustava Freimaņa pārstāvētā Taranto “Gioiella Prisma” cīņā par piekto līdz desmito vietu piedzīvoja vēl divus zaudējumus trijos setos, vispirms viesos ar 0-3 (15:25, 29:31, 22:25) piekāpjoties Čisternas “Top Volley”, bet savā laukumā ar 0-3 (17:25, 23:25, 23:25) atzīstot Milānas “Allianz” pārākumu.

Latvijas volejbolists pirmajā cīņā laukumā uz maiņu devās otrajā setā un spēlēja trešajā, sakrādams septiņus punktus un savā komandā dalot trešā rezultatīvākā spēlētāja titulu. Divus punktus viņš guva blokā, kā arī uzbruka ar izcilu efektivitāti – pieci no sešiem uzbrukumiem deva punktu. Otrajā cīņā Freimanis aizvadīja visu cīņu, gūdams četrus punktus – trīs ar uzbrukumu un vienu ar bloku. Bez punktiem četros mačos Taranto vienība atrodas pēdējā vietā sešu komandu konkurencē.

Itālijas superlīgas finālā iekļuvusi Kristera Dardzāna pārstāvētā Perudžas “Sir Safety” vienība, kas pusfināla pēdējā spēlē mājās ar 3-1 (19:25, 25:20, 27:25, 25:15) pieveica Modenas “Leo Shoes PerkinElmer”, sērijā līdz trim uzvarām uzvarot ar 3-2. Svētdien jau aizvadīta pirmā finālspēle, kurā Perudžas klubs mājās ar 2-3 (17:25, 28:26, 25:20, 17:25, 13:15) piekāpās Čivitanovas “Cucine Lube”, kura pusfinālā spēja atspēlēties no 0-2 sērijā pret “Itas Trentino”, kas Čempionu līgas pusfinālā apspēlēja “Sir Safety”. Latvijas volejbolists laukumā nedevās.

Grieķijas meistarsacīkstēs Hermana Egleskalna pārstāvētā Pirejas “Olympiacos” izbraukumā ar 3-0 (27:25, 25:18, 25:18) pārspēja Kifisijas AOP. Egleskalns, kurš šogad savainojuma dēļ nav spēlējis, neizgāja laukumā arī čempionāta pēdējā spēlē. Ar otrā etapa desmit cīņās sakrātu 31 punktu “Olympiacos” sešu komandu konkurencē turnīra tabulā ieņēma otro vietu, par trim punktiem piekāpjoties Atēnu “Panathinaikos”.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols