Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Vēlreiz atlikts Baltijas Hokeja līgas finālposms

Rolands Eliņš

Vēlreiz atlikts Baltijas Hokeja līgas finālposms
"Mogo"/LSPA hokejisti. Foto: Guntis Lazdāns, OHL

Lietuvas Hokeja federācija vēsta, ka februāra vidū Rēzeknē tomēr nevarēs norisināties Baltijas Hokeja līgas sezonas finālposms, kas attiecīgi pārcelts uz nenoteiktu laiku.

Baltijas Hokeja līgas finālčetriniekam kvalificējās "Liepājas" un "Mogo/LSPA" komandas, kuras konkurencē ar Lietuvas "Hockey Punks" un Igaunijas "Valk 494" bija galvenās favorītes uz uzvaru turnīrā. Finālčetrinieku bija paredzēts izspēlēt decembra vidū Rēzeknē, tieši pirms Ziemassvētku pārtraukuma Latvijas līgā, kas bija saistīts ar "Mogo" sastāvā konstatētiem Covid-19 gadījumiem.

Lietuvas Hokeja federācijā publicētā informācija liecina, ka Baltijas Hokeja līgas finālposms bija pārcelts uz februāra vidum, proti, no 11. līdz 14. februārim. Taču arī šie datumi izrādījušies nederīgi, un Lietuvā šodien tiek ziņots, ka finālposms vēlreiz pārcelts uz nenoteiktu laiku.

Kā iemesls tam tiek norādīta Covid-19 situācija Latvijā, kas ierobežo ceļošanu un sporta pasākumu rīkošanu. Finālposms tiks sarīkots, kad šie ierobežojumi tiks atviegloti, solot turnīra organizētāji, taču konkrēts jauns datums nosprausts nav.

LHF mājaslapā par Baltijas Hokeja līgas finālposmu informācija nav pieejama, turklāt Latvijas čempionāta kalendārā "Mogo" jau ir ieplānota 12. februāra spēle pret "Zemgali/LLU".

Izmantotie resursi:
Lietuva always h`ockey!