Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stupelis ar igauņu sportistu Gordejevu startēs pasaules čempionātā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Stupelis ar igauņu sportistu Gordejevu startēs pasaules čempionātā
Foto: Jānis Pastars

Latvijas blakusvāģu motokrosa kantētājs Kaspars Stupelis nākamajā sezonā pasaules blakusvāģu motokrosa čempionātā startēs kopā ar igauņu sportistu Gertu Gordejevu, to portālam ''Sportacentrs.com'' apliecināja četrkārtējais pasaules čempions Stupelis.

Šosezon blakusvāģu motokrosa čempions Stupelis bija plānojis startēt kopā ar leģendāro nīderlandiešu pilotu Danielu Vilemsenu, taču plānus izjauca ''Covid-19'' pandēmija. Pēc tam, kad tika atcelts šīs sezonas pasaules čempionāts, Kaspars Latvijā startēja ar solo motociklu, kur tika uzrādīti labi rezultāti. Tāpat paralēli Stupelis ar Gordejevu Baltijā startēja arī blakusvāģu motokrosa sacensībās.

Taču no noskaidrojies, ka četrkārtējais pasaules čempions Stupelis nākamajā sezonā pasaules čempionātā blakusvāģu motokrosā startēs kopā ar Gertu Gordejevu.

''Jā, situācija šobrīd ir tāda, ka, ja viss notiks kā plānots un savas korekcijas neieviesīs ''Covid-19'' pandēmija, tad nākamsezon pasaules čempionātā blakusvāģu motokrosā startēšu kopā ar Gertu Gordejevu, ar kuru jau šogad braucu kopā Baltijā. Diemžēl šis vīruss daudz ko ietekmēja, kā rezultātā mūsu sadarbība ar Danielu Vilemsenu ir pārtraukta. Jā, gribējās izmēģināt pēc ilgāka laika atkal braukt kopā, taču šobrīd ir tā, kā ir. Nākamgad braukšu kopā ar igauņu braucēju, par ko esmu ļoti priecīgs,'' sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' stāsta Kaspars Stupelis, kurš piebilda, ka ekipāža būs redzama arī sacensībās Baltijā.

''Man patika ar viņu šogad braukt, jo viņš ir talantīgs braucējs ar galvu uz pleciem. Viņš ļoti gribēja vienreiz dzīvē pamēģināt spēkus pasaules čempionātā, lai redzētu savu vietu starp pārējiem pasaules braucējiem, tāpēc arī piekritu šim piedāvājumam. Es jau iepriekš ievēroju šo braucēju. Man patika gan viņa stils, gan viņa iezīmes uz motocikla. Uzskatu, ka viņš nav sasniedzis savu potenciālu, tāpēc arī nolēmu izmēģināt spēkus ar viņu.''

Plašāku interviju ar Kasparu Stupeli portāls Sportacentrs.com piedāvās tuvākajā laikā.

     [+] [-]

, 2020-12-03 22:02, pirms 3 gadiem
lai veicas

     [+] [-]

, 2020-12-04 09:58, pirms 3 gadiem
Kapars nedaudz atkapies no savam ambicijam,pamatotam-zel...