Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

''Valmieras'' līderis Šmits atzīts par oktobra MVP ''Elvi'' florbola līgā vīriešiem

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Valmieras'' līderis Šmits atzīts par oktobra MVP ''Elvi'' florbola līgā vīriešiem
Kevins Šmits. Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi "My Floorball" oktobra labākos spēlētājus ''Elvi'' florbola līgā vīriešiem un sievietēm, kā arī 1. un 2. līgā vīriešiem. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "Sport Revolution", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "My Floorball".

''Elvi'' florbola līgā vīriešiem mēneša labākā spēlētāja godu izpelnījās ''Valmieras" uzbrucējs Kevins Šmits. Valmierieši oktobrī uzvarēja visās četrās spēlēs un Šmits šos panākumus sekmēja ar astoņiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, pie tam pēdējos trīs mačos viņa kontā uzvaras goli. Šajā sezonā uzbrucējs ar savāktajiem 20 (10+10) rezultativitātes punktiem ir savas vienības rezultatīvākais vīrs. "Valmiera" ar 19 punktiem atrodas ''Elvi'' florbola līgas tabulas pirmajā vietā.

Par oktobra mēneša labāko spēlētāju ''Elvi'' florbola līgā sievietēm tika atzīta NND/RJTC uzbrucēja Elīna Dīce. Rīdzinieces izcili iesākušas sezonu un cīnās bez zaudētiem punktiem. Oktobrī Dīce palīdzēja savai komandai izcīnīt piecas uzvaras, izceļoties ar astoņiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Jaunā uzbrucēja šosezon aizvadītajās sešās spēlēs sakrājusi 14 punktus, kas ir labākais rādītājs komandā un trešais visā čempionātā.

1. līgā vīriešiem mēneša labākā spēlētāja tituls ir piešķirts ''Leģions''/Grobiņas SC aizsargam Ingaram Jansonam. Kurzemnieki oktobrī svinēja panākumus visās trīs aizvadītajās spēlēs, kamēr Jansons guva divus vārtus un sešas reizes asistēja partneriem. Noslēdzot mēnesi, Grobiņas vienība ieņem otro vietu Rietumu grupas tabulā, kamēr Jansons ar 13 punktiem ir viens no čempionāta produktīvākajiem savas pozīcijas spēlētājiem.

Mēneša labākā spēlētāja balva 2. līgā vīriešiem nonāks ''Jūrmalas'' uzbrucēja Emīla Berķa rokās. Jūrmalnieki aizvadītajā mēnesī uzvarēja divos no četriem mačiem, kamēr Berķis demonstrēja izcilu rezultativitāti, iekrājot 21 (11+10) punktu. ''Jūrmala'' šobrīd atrodas Rietumu grupas trešajā pozīcijā, bet Berķis pārliecinoši izvirzījies čempionāta rezultatīvāko vīru saraksta galvgalī.

''My Floorball'' balvas ieguvēji 2022./2023. gada sezonā

Mēnesis''Elvi'' vīriešiem''Elvi'' sievietēm1. līga vīriešiem2. līga vīriešiem
SeptembrisTomass Kristofers Birstiņš (Masters/Ulbroka)
OktobrisKevins Šmits (Valmiera)Elīna Dīce (NND/RJTC)Ingars Jansons (Leģions/Grobiņas SC)Emīls Berķis (Jūrmala)

Izmantotie resursi:
https://www.floorball.lv/lv/2022/ja...