Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Nīderlandes galvenais treneris Kūmans sirds problēmu dēļ nogādāts slimnīcā

Agris Suveizda

Nīderlandes galvenais treneris Kūmans sirds problēmu dēļ nogādāts slimnīcā
Ronalds Kūmans. Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes futbola izlases galvenais treneris Ronalds Kūmans, kuram martā apritēja 57 gadi, esot nogādāts slimnīcā, laikrakstam De Telegraaf apstiprinājusi Kūmana sieva, kā arī viņa menedžeris.

Ātrā nogādāšana slimnīcā un ārstu sniegtā palīdzība ļāvusi stabilizēt Kūmana veselības stāvokli. Ja nīderlandiešu speciālistam viss būs kārtībā, jau rīt viņš varētu tikt izrakstīts no Amsterdamas slimnīcas.

Par Nīderlandes izlases galveno treneri Kūmans kļuva 2018. gada februārī un palīdzēja valstsvienībai kvalificēties "Euro 2020" finālturnīram, apakšgrupā atpaliekot vienīgi no Vācijas, kurai mājās tika zaudēts ar 2:3, taču izbraukumā nīderlandieši bija pārāki ar 4:2. "Euro 2020" Nīderlandei būs mājas priekšrocības, visas apakšgrupas spēles uzņemot Amsterdamā. Jau zināms, ka Nīderlandes grupā būs arī Ukraina un Austrija.

Trenera karjeras laikā Kūmans ir trīs reizes kļuvis par Nīderlandes čempionu un izcīnījis arī Spānijas kausu. Dzimtenē Kūmans ir vadījis "Vitesse", "Ajax", PSV, AZ un "Feyenoord", Pireneju pussalā trenējis "Benfica" un "Valencia", bet Premjerlīgā strādājis arī "Southampton" un "Everton".

Spēlētāja karjeras laikā Kūmans kļuva par 1988. gada Eiropas čempionu, bet PSV un "Barcelona" rindās triumfēja Eiropas kausā jeb mūsdienu Čempionu līgas priekštecī.

Izmantotie resursi:
https://www.telegraaf.nl/sport/4455...

     [+] [-]

, 2020-05-03 22:58, pirms 4 gadiem
Bērnības elks.Tie tālšāvieni!

     [+] [-]

, 2020-05-03 23:24, pirms 4 gadiem
Daugavas stadionā liekas Liepājas DAG ieblieza praktiski no centra, monstrsBija jau patumšs, bet prožektoru gaismā vienalga fantastiski.