Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2896, Did:0, useCase: 3

YEKINDAR pamostas, "Virtus.pro" fenomenāli atspēlējas no 3:15 un iekļūst otrajā kārtā

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

YEKINDAR pamostas, "Virtus.pro" fenomenāli atspēlējas no 3:15 un iekļūst otrajā kārtā
"Virtus.pro" sastāvs ar Mareku YEKINDAR Gaļinski (pa labi) ierindā.

Ar lielisku atspēlēšanos "ESL Pro League" 13. sezonas izslēgšanas spēles sākusi Mareka YEKINDAR Gaļinska pārstāvētā Kazahstānas "Virtus.pro", kas datorspēlē CS:GO šodien izšķirošajā kartē nokļuva zaudētājos ar 3:15, tad spēja uzvarēt 12 (!) raundus pēc kārtas un izcīnīt uzvaru pār Somijas komandu ENCE ar 2:1 (16:6, 7:16, 19:17).

Latviešu esportists Mareks YEKINDAR Gaļinskis pēc reitinga bija otrs sliktākais savā komandā šīs dienas mačā (0.99), taču, lielā mērā tieši pateicoties Gaļinskim VP spēja "Dust2" kartē atspēlēties no 3:15 deficīta. YEKINDAR T pusē pirmajā puslaikā bija ieguvis vien trīs punktus, taču otrajā puslaikā sakārtoja spēli un atlikušajā laikā spēja būt lielisks, karti pabeidzot ar 28 punktiem (kopā spēlē latvietim 53 punkti)

Pirmajās divās kartēs komandas pārliecinoši uzvarēja savas izvēlētās kartes - VP ar 16:6 uzvarēja "Inferno", kamēr ENCE spēja izlīdzināt rezultātu ar 16:7 "Train" kartē. Izšķirošie notikumi risinājās "Dust2", kur "Virtus.pro" savā uzbrukumā spēja iegūt vien trīs punktus un nokļuva neapskaužamā situācijā - 3:12. Otro puslaiku ar uzvarētu pistoles raundu un tam sekojošajiem diviem raundiem iesāka ENCE, nokļūstot punkta attālumā no uzvaras (3:15). Lai izrautu papildlaiku, "Virtus.pro" bija jāizcīna uzvaras 12 raundos pēc kārtas.

Īstajā brīdī pamodās YEKINDAR. Latviešu esportists 19. raundā veiksmīgi paslēpās un ieguva divus punktus, komandas biedriem veiksmīgi izslēdzot bumbu. Sākās atspēlēšanās. Nākamajos divos raundos VP neļāva pretiniekiem novietot bumbu, bet 22. raundā trīs AWP ieroču duelī veiksmīgākais izrādījās "Virtus.pro" pārstāvis Timurs buster Tulepovs - 7:15.

ENCE uzbrukumiem trūka izdomas, kas rezultējās nespējā tikt pat tuvu bumbas novietošanas zonai. 26. raundā tas beidzot izdevās, taču "Virtus.pro" spēja veiksmīgi neitralizēt bumbu. Nākamajā raundā ENCE pat pirmie ieguva punktu, taču lielisku mavervu cauri dūmiem veica Aleksejs Qikert Golubevs, iegūstot četrus punktus. ENCE vēl tika pie iespējas priekšpēdējā pamatlaika raundā, un tika vistuvāk uzvarai kā līdz tam brīdim, tomēr Sanjars SANJI Kuljars izglāba "Virtus.pro", pēdējā mirklī iegūstot punktu un izslēdzot bumbu. Pēdējā raundā Gaļinskis ar trim punktiem nodrošināja neticamu papildlaiku - 15:15.

VP uzvarēja arī pirmo papildlaika raundu, bet pie 15:16 ENCE beidzot uzvarēja arī T puses raundu - 16:16. "Virtus.pro" trešajā papildlaika raundā bija nevainojami. Pēc pušu maiņas ENCE aizsardzībā nospēlēja agresīvi, atkal izlīdzinot rezultātu - 17:17. "Virtus.pro" atbildēja ar vēl vienu raundu, kurā neviens komandas dalībnieks nezaudēja dzīvību, bet izšķirošo 36. raundu ar punktu atklāja YEKINDAR. VP pieturējās pie sava ļoti lēnā spēles stila, visam laikam gandrīz iztekot, bet tomēr spēja tikt pie bumbas novietošanas zonā. ENCE atbildēja ar trīs punktiem un pie divi pret četri situācijas šķita, ka gaidāms vēl viens papildlaiks. Qikert spēja padarīt situāciju cerīgāku ar diviem punktiem, bet par spēles varoni kļuva Džami Jame Ali, kurš nodrošināja uzvaru "Virtus.pro" - 19:17 un 2:1.

Otrās kārtas spēle izslēgšanas spēlēs "Virtus.pro" paredzēta rīt, astoņos vakarā pret "NaVi" vai Complexity".

     [+] [-]

, 2021-04-03 23:04, pirms 3 gadiem
Jaanoskataas rerun, noguleeju. Peec video - Jame ir (kaa parasti) labaa noziimee psihopaats, bet par YEKINDAR pareizi pateica dzheks no Complexity (iespeejamie pretinieki naakamajaa kaartaa), paartulkojot - "No vinja snieguma biezhi atkariigs Virtus.pro panaakums".

Kaa arii objektiivi ir.