Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Latvijas sieviešu izlasei PK posmā orientēšanās sportā 11. vieta stafetē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas sieviešu izlasei PK posmā orientēšanās sportā 11. vieta stafetē
Elza Ķuze. Foto: Latvijas orientēšanās federācija.

LETA. Latvijas sieviešu izlase sestdien Pasaules kausa posmā orientēšanās sportā Šveicē izcīnīja 11.vietu stafetē, vīriešu izlasei ieņemot 18.vietu.

Sieviešu sacensībās uzvarēja mājinieces, kuras ar Elenu Rosu, Zabīni Hausvirtu un Zimonu Eberzoldu ierindā finišēja pēc stundas 45 minūtēm un 59 sekundēm.

Šveicietes par minūti un piecām sekundēm apsteidza Zviedriju un par trim minūtēm - Norvēģiju.

Latvijas izlase ar Elzu Ķuzi, Ingu Dambi un Signi Sirmo ieņēma 11.vietu 20 komandu konkurencē, atpaliekot no uzvarētājām par 25 minūtēm un 36 sekundēm.

Ķuze savu etapu veica ar 12.labāko rezultātu, bet komandasbiedrenes pakāpās uz 11.vietu, to nosargājot, kaut gan savos posmos arī sasniedza 12. labāko laiku.

Arī vīriešiem uzvarēja mājinieki ar Danielu Hubmani, Florianu Hovaldu un Džoi Hadornu sastāvā, finišējot pēc stundas 41 minūtes un 34 sekundēm.

32 sekundes zaudēja Norvēģija un 52 sekundes - Zviedrija.

Latvijas komanda ar Uldi Upīti, Ilgvaru Cauni un Rūdolfu Zērni ierindā ieņēma 18.vietu 24 komandu konkurencē, no uzvarētājiem atpaliekot 18 minūtes un 50 sekundes.

Upītis savu posmu veica desmitajā vietā, Caune otrajā posmā sasniedza 17. labāko laik, atkrītot uz 15.vietu, bet Zērnis posmā ieņēma 19.vietu, Latvijai atkāpjoties uz 18.vietu.

Šveicē norisinājās trešais no trim šosezon paredzētajiem Pasaules kausa posmiem.

Izmantotie resursi:
LETA