Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Baltijas Jaunatnes futbola līgas finālspēle ar FS "Metta" dalību notiks 7. septembrī Rīgā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Baltijas Jaunatnes futbola līgas finālspēle ar FS "Metta" dalību notiks 7. septembrī Rīgā
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) pirmās sezonas finālspēle notiks 7. septembrī plkst. 18.00 Jāņa Skredeļa stadionā Rīgā, kur FS "Metta" U-15 vecuma jaunieši tiksies ar vienaudžiem no Lietuvas komandas "Baltijos FA". Abas fināla dalībnieces ir savu valstu 2021. gada čempiones attiecīgajā vecuma grupā.

Pirms tam turnīra pusfinālā FS "Metta" divu spēļu summā ar 7:2 uzvarēja "Klaipedos FM" no Lietuvas, bet ceturtdaļfinālā ar 9:1 apspēlēja citu Latvijas komandu BFC "Daugavpils". Savā apakšgrupā rīdzinieki ieņēma pirmo vietu, piecās spēlēs izcīnot četras uzvaras.

Tikmēr "Baltijos FA" uzvarēja visās piecās savas apakšgrupas cīņās, ceturtdaļfinālā ar 5:3 pārspēja FC "Flora" no Igaunijas, bet pusfinālā ar 6:4 apspēlēja citu Latvijas komandu JDFS "Alberts".

Ceturtā Latvijas pārstāve Liepājas Futbola skola no turnīra izstājās ceturtdaļfinālā, kur summā ar 2:8 atzina JDFS "Alberts" pārākumu.

BYFL pirmajā sezonā spēkiem mērojas pa četrām labākajām Latvijas, Lietuvas un Igaunijas komandām U-15 (2007. dz.g.) vecuma grupā, bet nākamajā sezonā turnīru ir plānots paplašināt.

Mačs tiešraidē būs vērojams tv.lff.lv platformā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija