Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Benzemā: ''Kādu dienu Mbapē būs ''Real'' spēlētājs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Benzemā: ''Kādu dienu Mbapē būs ''Real'' spēlētājs''
Karims Benzemā. Foto: AP/Scanpix

Madrides ''Real'' Francijas uzbrucējs Karims Benzemā intervijā pēc 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēles pret Bosniju un Hercegovinu pauda, ka kādu dienu viņa tautietis Kiljans Mbapē kļūs par viņa komandas biedru Madrides ''Real'' rindās.

Eiropas futbola transfēru periods noslēdzās 31. augustā, un Spānijas Madrides ''Real'' pastiprināti savā īpašumā vēlējās iegādāties Parīzes ''Saint-Germain'' vienu no līderiem 22 gadus veco Kiljanu Mbapē. Spēlētājs iepriekš ir atteicies pagarināt līgumu, un šobrīd ir sava esošā līguma pēdējā sezonā. Spēlētājs atklāti paudis, ka vēlas pāriet uz Madrides ''Real'', taču transfēra periodā PSG spēlētāju nepārdeva, lai gan ''Real'' piedāvāja pat 200 miljonus eiro.

Viņa tautietis Karims Benzemā intervijā pēc neizšķirta 1:1 pret Bosniju un Hercegovinu 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijā pauda pārliecību, ka Mbapē spēlēs ''Real'': ''Mēs saprotamies ļoti labi. Es vēlētos, lai viņš spēlētu ar mani kopā Madridē. Viņš kādu dienu spēlēs ''Real''.''

Mbapē PSG rindās ir aizvadījis 175 spēles un guvis 135 vārtus – "Ligue 1" 111 spēlēs gūti 94 vārti, Čempionu līgā 36 spēlēs gūti 21 vārti, Francijas kausā 17 spēlēs gūti 17 vārti, Līgas kausā deviņās spēlēs gūti divi vārti, bet Superkausā divās spēlēs gūti vieni vārti.

33 gadus vecais Karims Benzemā ''Real'' spēlē jau kopš 2009./2010. gada sezonas, kad pārcēlās no Francijas ''Lyon''. Futbolists ir tās viens no uzbrukuma līderiem, iepriekšējā sezonā Spānijas ''La Liga'' izceļoties ar 23 precīziem sitieniem, kamēr šosezon trijos mačos guvis jau divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.getfootballnewsfrance.c...

  -1 [+] [-]

, 2021-09-02 15:43, pirms 3 gadiem
Skaties,kamer Mbale bus Real, Benzema tur nebus vajagdzigs

     [+] [-]

, 2021-09-02 21:46, pirms 3 gadiem
..nākamvasar atnāks un kādu sezonu kopā sanāks uzspēlēt pirms Benzema aizies pensijā. bet mūsdienās jau spēlētāji vēlāk beidz karjeru. Zidans jau viņa gados lika bučus uz pakaramā.