Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Latvijas frisbija izlase EČ pirmo posmu noslēdz ar vienu uzvaru četrās spēlēs

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas frisbija izlase EČ pirmo posmu noslēdz ar vienu uzvaru četrās spēlēs
Latvijas frisbija izlase. Foto: frisbee.lv

Latvijas frisbija vīriešu valstsvienība Eiropas čempionāta pirmajā posmā tikusi pie vienas uzvaras četrās spēlēs. Vienība neiekļuva otrā posma augšējā grupā, tomēr izredzes uz čempionāta medaļām vēl nav zaudējusi.

Čempionātu Latvijas izlase svētdien iesāka pārliecinoši un pieveica slovākus ar 15:4. Lai gan spēles beigās uzbrukumā tika pieļautas vairākas kļūdas, aizsardzība bija līmenī.

Otro turnīra dienu latvieši iesāka ar maču pret grupas pārliecinošajiem favorītiem vāciešiem. Spēli Latvija sāka teicami, gūstot breiku jau pirmajā punktā. Tomēr līdz puslaika pārtraukuma četru punktu pārsvars jau bija pagājušā čempionāta finālistiem (4:8). Arī otrajā spēles nogrieznī dominēja vācieši, gūstot panākumu ar 6:15.

Dienas otrajā mačā Latvijas izlase spēkojās ar Krieviju. Mūsu spēlētājiem kļūda sekoja viena pēc otras. Rezultātā piedzīvots bezcerīgs zaudējums ar 7:15. Savukārt otrdienas rītā Latvija tikās ar Itāliju, piedzīvojot neveiksmi ar 9:15.

Pirmā posma apakšgrupā uzvarēja Vācija, kam sekoja Krievija, Itālija, Latvija un Slovākija. Turpinājumā Latvija, Itālija un Slovākija izveidos jaunu grupu ar Beļģiju, Poliju un Spāniju, līdzi ņemot pirmā posma spēļu rezultātus. Divas spēcīgākās šīs grupas komandas iekļūs izslēgšanas turnīrā un saglabās cerības uz titulu. Pirmo maču jaunajā grupā Latvijas izlase aizvadīs jau šodien.

Eiropas čempionāts Ungārijā risināsies līdz sestdienai.

Izmantotie resursi:
Latvijas izlasei Eiropas čempionātu sāk ar...