Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Vienmēr ir jādomā par nākotni, bet tas man tik ļoti nepatīk"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Vienmēr ir jādomā par nākotni, bet tas man tik ļoti nepatīk"
Aļona Ostapenko. Foto: wtatennis.com

Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko uzskata, ka nopelnītā nauda kaut kur ir jāiegulda, ​​lai tādējādi varētu nopelnīt vairāk.

Atgādinām, ka 2017. gadā Ostapenko triumfēja prestižajā "French Open" turnīrā un tādējādi nopelnīja iespaidīgo 2 100 000 eiro naudas balvu. 24 gadus vecā sportiste karjeras laikā naudas balvās nopelnījusi vairāk nekā 10.7 miljonus ASV dolāru.

"Vienmēr ir jādomā par nākotni, bet tas man tik ļoti nepatīk," atzīst Latvijas tenisa pirmā rakete. "Man patīk dzīvot dotajā brīdī, cenšos to izbaudīt pēc iespējas vairāk. Ceru, ka vienmēr nopelnīšu daudz naudas, bet, protams, ir jādomā, kā to izdarīt."

"Tenisistes karjera nebūs mūžīga," saka Aļona Ostapenko. "Kamēr spēlēju, jācenšas nopelnīt pēc iespējas vairāk. Protams, ir ļoti svarīgi nodrošināt savu nākotni. Nauda kaut kur ir jāiegulda, ​​lai tādējādi varētu nopelnīt vairāk. Tavai naudai ir jāstrādā tavā labā - tāpat kā tu strādā tās labā."

Padomnieku pārvaldītā Ostapenko nauda viņas labā strādā parastajos veidos. Pirms dažiem gadiem viņa bija nekustamā īpašuma projekta seja. Tenisiste ieguldījusi daudzzīvokļu kompleksā ārpus Rīgas centra - "jaukā vietā pie ezera".

Ostapenko sadarbojas ar sporta apģērbu kompāniju "DK ONE", kas atrodas Latvijas galvaspilsētā Rīgā. 2022. gada sākumā jau spēlēja šī uzņēmuma apģērbā. Māla sezonai paredzētā "DK ONE" jaunā līnija būs gatava kaut kad šajā pavasarī, līdz ar to Madrides turnīrā Latvijas tenisiste sāka cita zīmola apģērbā. Pēc tenisistes karjeras beigām Ostapenko vēlētos izveidot savu ne tikai sporta apģērba, bet arī ikdienas apģērbu līniju. Ar apģērbu līnijām saistītas arī vairākas citas tenisistes, tostarp Venusa Viljamsa, Serēna Viljamsa, Sanija Mirza, Dominika Cibulkova un Cvetana Pironkova.

Pēc tenisa Ostapenko vēlētos arī studēt. "Neiestājos universitātē, jo nebiju izlēmusi, ko gribu darīt," atklāj sportiste. "Viena no lietām, ko, iespējams, vēlos studēt, ir biznesa vadība, lai zinātu, kā tikt galā ar visām finanšu lietām. Skolā matemātika vienmēr bija mans mīļākais priekšmets. Finanses vienmēr bija kas tāds, ko gribēju apgūt."

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2022-05-03 08:58, pirms 2 gadiem
Kurš ir Alonas nākamais turnīrs? Kad?

     [+] [-]

, 2022-05-03 11:07, pirms 2 gadiem
Regbists rakstīja: Kurš ir Alonas nākamais turnīrs? Kad?
Nākamnedēļ sākas Romas turnīrs Italijā.

     [+] [-]

, 2022-05-03 13:51, pirms 2 gadiem
Biznesa haizivs, naudiņa vismaz tīra. Bet kā pelnīt, padomu devu pirms pāris dienām.
Un Pironkovu sauc vārdā Cvetana