Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ronaldu divi vārti, "Juventus" atspēlējas un sper platu soli pretī finālam

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Ronaldu divi vārti, "Juventus" atspēlējas un sper platu soli pretī finālam
Krištianu Ronaldu. ZUMAPRESS.com/Scanpix.ee

Itālijas kausa pirmajā pusfinālā spēlē šovakar Turīnas "Juventus", par spīti nonākšanai iedzinējos jau desmitajā minūtē, atspēlējās un ar 2:1 pieveica Milānas "Inter". Divi vārti Krištianu Ronaldu kontā, kamēr pirmo uzvaru jau 43 gadu vecumā "Juventus" vārtos izcīnīja leģendārais Itālijas vārtsargs Džanluidži Bufons.

Milānas "Inter" un Turīnas "Juventus" pēdējo reizi savā starpā tikās pirms nedaudz vairāk kā divām nedēļām, un toreiz Derby d'Italia "San Siro" stadionā uzvaru, pateicoties Arturo Vidala un Nikolo Barelas vārtu guvumiem, izcīnīja mājiniece "Inter". Itālijas kausa ceturtdaļfinālā komandas pieveica atšķirīga kalibra pretiniekus - ja Juve ar 4:0 sagrāva B sērijas vienību "Spal", tad "Inter" pamatīgā drāmā, vien pateicoties Kristiana Ēriksena septītajā kompensācijas laika minūtē gūtajiem vārtiem, ar 2:1 pieveica "Milan". Tajā mačā saķērās komandu līderi Romelu Lukaku un Zlatans Ibrahīmovičs, kā rezultātā pirmajam spēle pret "Juventus" diskvalifikācijas dēļ bija jāizlaiž. Arī "Juventus" gan neiztika bez robiem sastāvā - joprojām trauma Divalam, spēlēt nevarēja arī Ārons Remsijs.

Šī vakara spēle iesākās pēc līdzīga scenārija, kā iepriekšējā komandu tikšanās reize - ātri vadībā izvirzījās "Inter". 10. minūtē De Līgts soda laukumā viegli pie bumbas ļāva tikt Argentīnas uzbrucējam Lautaro Martinesam, kurš no tuvas distances raidīja bumbu vārtiem pa vidu. 43 gadus vecais Džanluidži Bufons bumbu aizskāra, taču tās ielidošanu vārtos apturēt nespēja - 1:0 "Inter". Jāatzīmē, ka Turīnas klubs vārtus nebija ielaidis kopš 17. janvāra - tieši mača ar "Inter". Šajā laika sprīdī "Juventus" izcīnīja četras uzvaras - trīs reizes A sērijas ietvaros uzvarot ar 2:0, kā arī jau pieminētajā kausa spēlē pieveicot "Spal" ar 4:0. Kopumā Juvei šo maču laikā bija iekrāta 307 minūšu gara sērija bez ielaistiem vārtiem.

Tiesa, turpinājums bija pilnīgi pretējs spēlei Milānā - Krištianu Ronaldu desmit minūšu laikā atguva vadību "Juventus"! Vispirms VAR piešķīra 11 metru soda sitienu, kuru Ronaldu izmantoja pārliecinoši, treicot bumbu zem pārlikņa (1:1), bet 35. minūtē kaut ko izdomāja Bastoni un Handanovičs - abi nesadalīja bumbu ārpus soda laukuma, uzdāvinot to Eiropas čempionam tukšu vārtu priekšā - 1:2.

Kļūdu pie sava soda laukuma 57. minūtē pieļāva arī "Juventus" , taču Aleksisa Sančesa sitienu ar papēdi lieliski atvairīja turku aizsargs Merihs Demirals. Puslaika turpinājumā iniciatīvu pārņēma "Inter", un 69. minūtē pēc Mateo Darmiana sitiena vien Bufona lielisks seivs glāba Turīnu no vārtu zaudējuma. Milāna dominēja sitienos otrajā puslaikā, tomēr izraut tik ļoti nepieciešamo neizšķirtu nespēja - tas nozīmē, ka pēc nedēļas Turīnā "Inter" būs jāgūst vismaz divi vārti.

Otra pāra "Napoli" - "Atalanta" pirmā spēle paredzēta jau rīt, kamēr atbildes mačs starp "Inter" un "Juventus" paredzēts devītajā februārī.

Itālijas kauss, 2. februāris

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Inter - Juventus1:2(1:2)Martiness 10' - Ronaldu 26' 35'

Itālijas kauss, 1/2 fināli

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Juventus - Inter2:1
Napoli - Atalanta

  -3 [+] [-]

, 2021-02-03 00:21, pirms 3 gadiem
Nu, par to plato soli vēl redzēsim, principā bez 2 stulbajām kļūdām neko arī neizveidoja, tas ar pilnu sastāvu. Atbildes spēlē būs Lukaku + Hakimi, un pret Hakimi juvei nav īsti ko likt pretī. Ja viss saies, būs pirmās (līgas) spēles scenārijs. Forza Inter!

  +1 [+] [-]

, 2021-02-03 01:41, pirms 3 gadiem
Scenāriji neatkārtojas. Arī Inter šodien gandrīz neko neizveidoja. Un varu tikai pasmaidīt par Tavu aizraušanos ar Lukaku - viņa piedalīšanās nav un nebūs priekšrocība tur, kur pretī ir jēdzīga aizsardzība. Barella un Eriksens ir vienīgi, kuriem no pretinieku skatupunkta šobrīd ir jāpievērš pastiprināta uzmanība. Hakimi - kā reizēm, bet ko pretī likt būs, jo (tfu-tfu) vajadzīgie no lazaretes ir atgriezušies. Protams, nedomāju, ka atbildes spēle būs neinteresanta
Forza Juve!
M8archa rakstīja: Nu, par to plato soli vēl redzēsim, principā bez 2 stulbajām kļūdām neko arī neizveidoja, tas ar pilnu sastāvu. Atbildes spēlē būs Lukaku + Hakimi, un pret Hakimi juvei nav īsti ko likt pretī. Ja viss saies, būs pirmās (līgas) spēles scenārijs. Forza Inter!

     [+] [-]

, 2021-02-03 07:37, pirms 3 gadiem
timoty rakstīja: Scenāriji neatkārtojas. Arī Inter šodien gandrīz neko neizveidoja. Un varu tikai pasmaidīt par Tavu aizraušanos ar Lukaku - viņa piedalīšanās nav un nebūs priekšrocība tur, kur pretī ir jēdzīga aizsardzība. Barella un Eriksens ir vienīgi, kuriem no pretinieku skatupunkta šobrīd ir jāpievērš pastiprināta uzmanība. Hakimi - kā reizēm, bet ko pretī likt būs, jo (tfu-tfu) vajadzīgie no lazaretes ir atgriezušies. Protams, nedomāju, ka atbildes spēle būs neinteresanta
Forza Juve!
Inter jau bija optimalā sastāvā,nu tikai bez Lukaku,ko nevar teikt par Juventus.Forza Juve!!!