Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Frīzenbihlers par noraidījumu pret ''Riga'' saņem trīs spēļu diskvalifikāciju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Frīzenbihlers par noraidījumu pret ''Riga'' saņem trīs spēļu diskvalifikāciju
Kevins Frīzenbihlers. Foto: Sanita Ieva Sparāne, RFS

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komiteja lēmusi piespriest trīs spēļu diskvalifikāciju RFS futbolistam Kevinam Frīzenbihleram par noraidījumu spēlē pret ''Riga'' Virslīgas ietvaros. Tāpat austrietis sodīts ar 170 eiro apmērā lielu naudas sodu.

Svētdien Optibet Virslīgas ietvaros notika Rīgas derbijs, kurš noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 1:1. Pirmajā puslaikā Emersons izvirzīja vadībā RFS, bet otrajā puslaikā ''Riga'' labā 11 metru soda sitienu realizēja Brizola. RFS joprojām ir Virslīgas līdere, kamēr ''Riga'' ierindojas trešajā pozīcijā.

Tikai trīs minūtes laukumā pabija RFS viesspēlētājs Kevins Frīzenbihlers, kurš otrajā puslaikā divcīņā ar kāju trāpīja Vladimiram Kamešam, par ko Andris Treimanis parādīja austrietim sarkano kartīti. Epizodi izskatīja Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja, kura lēma uz trim spēlēm Frīzenbihleru diskvalificēt, kā arī sodīt ar 170 eiro naudas sodu.

Naudas sodu 140 eiro apmērā saņēmusi ''Riga'' komanda par disciplinārā reglamenta pielikuma Nr. 1 punkta 6.2.10 pārkāpumu.

Nākamās spēles Virslīgā paredzētas sestdien. ''Riga'' viesosies pie Jūrmalas ''Spartaks'', RFS dosies uz Liepāju, bet ''Metta'' savā laukumā uzņems ''Daugavpili''.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13558/lff-dk-3...

     [+] [-]

, 2021-10-01 16:29, pirms 3 gadiem
Varēja dot vairāk. Spēriens pa vīra olām ir šausmas. Pie tam tas nebija melnītis , kuriem olas ir ar biezu čaumalu.

     [+] [-]

, 2021-10-01 17:19, pirms 3 gadiem
HotābičsXIV rakstīja: Varēja dot vairāk. Spēriens pa vīra olām ir šausmas. Pie tam tas nebija melnītis , kuriem olas ir ar biezu čaumalu.
oho, kādi te oliņpārzinātāji