Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Arī šogad nenotiks lielie tenisa turnīri Pekinā un Tokijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Arī šogad nenotiks lielie tenisa turnīri Pekinā un Tokijā
2019. gadā Šeņdžeņā notikušajā "WTA Finals" uzvarēja Ešlija Bārtija. Foto: Reuters/Scanpix

Koronavīrusa pandēmijas radīto ierobežojumu dēļ otro gadu pēc kārtas septembrī un oktobrī nenotiks vairāki ATP un WTA turnīri Ķīnā un Japānā, sacīts abu tūru izplatītajā kopīgā paziņojumā.

Ar pagājušo gadu ir viena būtiska atšķirība – pastāv nelielas cerības, ka šogad Ķīnā tomēr varētu notikt pa vienam lielam vīriešu un sieviešu turnīram. ATP tūrē tas ir Šanhajas "Masters 1000", bet WTA vēl cer Šeņdžeņā rīkot "WTA Finals".

Pērn WTA sezonas finālturnīrs tā arī nenotika, kamēr vīrieši bez skatītājiem "ATP Finals" izspēlēja Londonā. Jau iepriekš tika meklēti varianti "WTA Finals" šogad rīkot citā valstī. Savukārt vīriešu finālturnīrs sāks piecu gadu posmu Turīnā.

Nenotiekot tradicionālajiem lielajiem turnīriem Pekinā un Tokijā, kalendārā vieta tukša gan nav palikusi, jo no 4. līdz 17. oktobrim notiks prestižais Indianvelsas jauktais "Masters 1000" un WTA 1000 turnīrs, kas pārcelts no sava tradicionāla laika martā.

Izmantotie resursi:
https://www.atptour.com/en/news/atp...
https://www.wtatennis.com/news/2182...