Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dalasas ''Mavericks'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar galveno treneri Kidu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dalasas ''Mavericks'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar galveno treneri Kidu
Džeisons Kids. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' pavēstījusi par līguma pagarināšanu ar tās galveno treneri Džeisonu Kidu, kurš ar to strādā trešo sezonu. Līgums pagarināts ilgtermiņā, termiņu neatklājot.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' pavēstījusi par ilgtermiņa līguma pagarinājumu ar tās galveno treneri Džeisonu Kidu.

Speciālists ar klubu strādā trešo sezonu, pirms 2021./2022. gada sezonas amatā nomainot Riku Kārlailu. Pirmajā sezonā viņam ar komandu izdevās aizspēlēties līdz Rietumu konferences finālam, kamēr pagājušajā sezonā Dalasa nespēja kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Šajā klubs atgriezās ''play-off'', pirmajā kārtā ar 4-2 uzvarot Losandželosas ''Clippers''.

''Esmu jau ilgi pazīstams ar Džeisonu Kidu, un nevaru iedomāties labāku, kvalificētu speciālistu, kurš šo komandu varētu virzīt uz priekšu. Viņš ir iemantojis cieņu spēlētāju un daudzu citu vidū šajā līgā. Strādāsim kopā, lai paveiktu ko īpašu,'' pēc vienošanās panākšanas citēts ''Mavericks'' ģenerālmenedžeris Niko Herisons.

Kidam šī ir trešā pieredze kā kādas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) galvenajam trenerim. Karjeru viņš sāka kā Bruklinas ''Nets'' treneris, pēcāk strādājot Milvoki ''Bucks''. Pirms pievienošanās Dalasai viņš bija trenera asistents Losandželosas ''Lakers''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ChrisBHaynes/st...

  +4 [+] [-]

, 2024-05-06 19:10, pirms 2 nedēļām
Varēs ar Pončiku turpinat spēlēt viena muzikanta koncertu.

  -1 [+] [-]

, 2024-05-06 20:08, pirms 2 nedēļām
Kāpēc ar Bērnu tomēr ... ?!

  -1 [+] [-]

, 2024-05-06 22:03, pirms 2 nedēļām
Dzimmiy rakstīja: Varēs ar Pončiku turpinat spēlēt viena muzikanta koncertu.
ja tu neskaties spēles, kādā sakarā ir tā jāmuld?

     [+] [-]

, 2024-05-06 23:01, pirms 2 nedēļām
Vienīgi Lukam titulu neredzēt vismaz tuvākos 3-5 gadus, jo sāksies Celtics laiks. Sliktā lieta par Luku, ka vienalga cik labs papildinājums Lukam būtu, viņš nemāk spēlēt ar kādu, kas labāks par viņu