Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Noslēgusies Rīgas ģimeņu sporta diena – aktīvās atpūtas un kopā būšanas svētki

Pārceltaja brīvdienā, 6. maijā Sporta klubs Jari bija lepns par iespēju “Beach Arena” telpās organizēt krāšņu Rīgas ģimeņu sporta dienu, kurā piedalījās vairāk par 70 Rīgas ģimeņu, sniedzot iespēju tām pavadīt laiku kopā, veicinot veselību un fizisko aktivitāti.

Rīgas ģimeņu sporta diena ir daļa no pilsētas iniciatīvas veicināt aktīvu dzīvesveidu un veselību. Pasākumā bij iespēja izmēģināt dažādas aktivitātes, lai apmierinātu gan sporta entuziastus, gan ikvienu sportot gribētaju. Ģimenes kopā un individuāli piedalījās dažādās sporta aktivitātēs, tai skaitā: pludmales volejbolā, pludmales tenisā, mamanet, pludmales futbolā, badmintonā, tautas bumbā un lielajā ģimenes fitnesa treniņā.

Spēcīgākās ģimenes specbalvu ieguva Skrastiņu ģimene, kuras dalībnieki aktīvi piedalijās ģimenes fitnesa nodarbībās, kā arī individuālās meistarības konkursos un stafetēs.

Augustu ģimene izcēlās ar augstiem rezultātiem pludmales volejbolā , ģimenes saliedētības stafetē un pludmales futbolā.

Pasākums bija ne tikai sportisks, bet arī sociāls notikums, kurā ģimenes varēja baudīt kopā būšanu, dalīties pieredzē un iedvesmot viens otru uz veselīgu dzīvesveidu. Dalībnieki atstāja pasākumu ar smaidiem sejā un jaunām atmiņām.

Mēs vēlamies pateikties visiem dalībniekiem, brīvprātīgajiem un atbalstītājiem, kuri palīdzēja padarīt šo pasākumu par neaizmirstamu pieredzi. Jūsu entuziasms un atbalsts ir tas, kas padara šo pasākumu tik īpašu.

Pasākums tapis pateicoties Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamentam, Cido, Storent, Royal Berry, interneta veikalam M79 un interneta veikalam mybeachstore.lv.


Foto: Mareks Gaļinovskis (FotoManLV)

Noderīgi ieteikumi un iedvesmas deva tiem, kuri sporto

Tu ikdienā aktīvi sporto vai grasies sākt to darīt? Tad esi īstajā vietā! Šeit esam apkopojuši gan noderīgus rakstus par veselību, ekipējumu, uzturu, gan arī saturu, kas varētu Tevi iedvesmot.
No kreisās: Aleksejs Ivaškins un Artjoms Rekuņenko. Foto no sportistu privātā arhīva.

Rekuņenko un Ivaškinam panākumi prestižajā "Spartan race" šķēršļu skrējienā

Ar panākumiem, izcīnot uzvaras un citas godalgas vecuma grupās, no Lielbritānijā notikušā prestižā “Spartan race” šķēršļu skrējiena atgriezušies Latvijas vadošie šī sporta veida pārstāvji Artjoms Rekuņenko un Aleksejs Ivaškins.
Ukraiņu skrējiena dalībnieki kopā ar organizatoru Jāni Avotiņu (otrais no kreisās). Foto: "Patria race".

Ar jauniem uzvarētājiem un ukraiņu skrējienu aizvadīts "Patria race" 2. posms Ozolniekos

Svētdien, 12. maijā, Ozolniekos ar vairāk nekā 200 dalībniekiem no Latvijas un Lietuvas dažādās distancēs tika aizvadīts populārā šķēršļu skrējiena “Patria race” šīs sezonas otrais posms, par uzvarētājiem kļūstot Andim Saknem un lietuvietei Diānai Verikaitei, bet otrās vietas ieguvējai Kristīnei Vāverei esot labākajai Latvijas sieviešu vidū.