Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Šorttrekisti Saulītis un Krievāne 1000 metru distancē paliek ceturtajā desmitā

Šorttrekisti Saulītis un Krievāne 1000 metru distancē paliek ceturtajā desmitā
Jēkabs Saulītis
Foto: LSA

Šorttrekisti Jēkabs Saulītis un Evita Krievāne pasaules čempionāta 1000 metru distances slidojumā nespēja pārvarēt priekšsacīkšu kārtu. Krievānei 35.vieta, bet Saulītis palika 36.pozīcijā.

Jēkabs Saulītis startēja trešajā priekšslidojumā, piecu šorttrekistu cīņā paliekot ceturtais un bez iespējas piedalīties ceturtdaļfinālā. Latvietis distanci veica vienā minūtē un 28,981 sekundēs.

Summā Saulītis ieņēma 36.vietu, bet uzvaru svinēja Krievijas sportists Viktors Ans. Otrais palika Nīderlandes šorttrekists Sinkijs Knegts, bet trešo vietu ieņēma Sejons Parks.

1000 metru distancē šodien startēja arī dāmas, kuru vidū bija arī Latvijas sportiste Evita Krievāne. Latviete savā slidojumā palika piektajā (pēdējā) vietā ar laiku 1:36.369.

Summā Krievāne ierindojās 35.vietā, bet dubultuzvaru Korejai izcīnīja Sukhī Šima un Sonhi Parka. Trešajā vietā palika Valērija Malteza no Kanādas.

Izmantotie resursi:
Home - ISU