Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Daiļslidotājs Koļada strādās ar Lambjēlu un trenēsies Latvijā

Daiļslidotājs Koļada strādās ar Lambjēlu un trenēsies Latvijā
Mihails Koļada
Foto: goldenskate.com

Krievijas daiļslidotājs Mihails Koļada, kurš izcīnīja sudrabu Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, šovasar savu īso programmu gatavos kopā ar titulēto šveicieti Stefanu Lambjēlu, kā arī aizvadīs trīs nedēļas ilgu treniņnometni Latvijā.

"Man gaidāmas trīs trīsnedēļu nometnes. Pirmā aizritēs Šveicē, kur strādāšu ar Stefanu Lambjēlu. Viņš būs manas īsās programmas horeogrāfs," paudis olimpiskais medaļnieks komandu sacensībās, kuram pēc tam ar treneri Valentīnu Čebotarevu būs nometne Latvijā, bet vēl pēc tam viņš dosies uz ASV, kur strādās Rafaela Artjuņana treniņgruppā. "Viņa grupā trenējas arī šī gada pasaules čempions un olimpiskās bronzas ieguvējs Neitans Čens. Man būs ļoti interesanti iegūt šādu sparinga partneri uz ledus. Varbūt izdosies atklāt kādas nianses, kuras šobrīd vēl nezinu. Dodamies tur, lai iekrātu pieredzi, apmainītos zināšanām."

Lambjēls šobrīd ir cieši saistīts ar Latviju, jo viņa treniņu grupā ir Latvijas labākie daiļslidotāji Deniss Vasiļjevs un Diāna Ņikitina. Nesen viņa treniņu grupa aizvadīja nometni Daugavpilī.

Izmantotie resursi:
https://goldenskate.com/2018/05/new...


Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.