Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Latvijas duetu cīņā Jakušina/Ņevskis pārspēj Ipolito un Džonsu (+foto)

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas duetu cīņā Jakušina/Ņevskis pārspēj Ipolito un Džonsu (+foto)
Malkoms Džonss un Aurēlija Ipolito
Foto: Marika Baranova / instagram.com/aurelijaippo

Slovākijas pilsētā Bratislavā noslēgušās daiļslidošanas sacensības "Ondrej Nepela Trophy". Ledus dejās piedalījās arī divi Latvijas dueti - Olga Jakušina / Andrejs Ņevskis un Aurēlija Ipolito / Malkoms Džonss ieņēma attiecīgi 10. un 12. vietu.

Ledus dejās startēja 13 dueti, tostarp mūsu Olga Jakušina / Andrejs Ņevskis un Aurēlija Ipolito / Malkoms Džonss. Kā jau ziņots, Aurēlijai ir arī Latvijas pase, no pagājušās sezonas šis duets pārstāv Latviju.

Pirmoreiz sacenšoties ar Ipolito un Džonsu, mūsu vadošais duets abās dejās nopelnīja augstāku vērtējumu. Bratislavā uzvarēja Jekaterina Bobrova / Dmitrijs Solovjovs no Krievijas (181.92).

Kā jau ziņots, "Ondrej Nepela Trophy" sieviešu sacensībās mūsu Diāna Ņikitina, pirmoreiz startējot trenera Stefana Lambjēla vadībā, debitēja starp pieaugušajām un ieguva 10. vietu.

Latvijas pārstāvju cīņa Bratislavā

DuetsĪsā dejaGarā dejaSummaVieta
Jakušina / Ņevskis51.3871.32122.7010.
Ipolito / Džonss38.5854.5693.1412.

Izmantotie resursi:
kraso.sk























Foto: Elena Niceandfunny / Ondrej Nepela Trophy