Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Titulētajai Medvedevai uz ledus izmet pelmeņus

Ints Megnis
Ints Megnis

Titulētajai Medvedevai uz ledus izmet pelmeņus
Jevgēņija Medvedeva ar treneri. Foto: RIA Novosti

Pēc daiļslidotāju priekšnesumiem līdzjutēji ierasti uz ledus met ziedus un mīkstās rotaļlietas, tomēr interesants atgadījums noticis Krievijas čempionāta etapā Saranskā, kur kāda 17 gadus veca blogere vienai no šī brīža lielākajām daiļslidošanas zvaigznēm Jevgeņijai Medvedevai izmetusi pelmeņus.

Medvedeva šogad Phjončhanas olimpiskajās spēlēs izcīnīja divas sudraba medaļas (individuāli un komandu sacensībās), tomēr nupat aizvadītajā Krievijas čempionāta posmā viņa palika vien septītā. Krievijas mediji gan uzsver, ka šīs sacensības sportistei izvērtušās emocionālas - pirmkārt, viņa salīgusi mieru ar citu krievu zvaigzni Alinu Zagitovu, bet, otrkārt, viņai uz ledus izmests iepakojums ar pelmeņiem.

"Tiku pie siera pelmeņiem. Tas bija oriģināli un nedaudz dīvaini. Tie izkusa un pārvērtās putrā, tomēr tāpat paldies," teica pati daiļslidotāja.

Krievu mediji atklājuši, ka "vaininiece" bijusi kāda vien 17 gadus veca daiļslidošanas blogere vārdā Jūlija no Sanktpēterburgas.

"Varētu teikt, ka līdz daiļslidošanai mani aizveda Medvedeva - ieraudzīju viņas īso programmu olimpiskajās spēlēs un iemīlējos. Mīlestība no pirmā acu skatiena," saka blogere, kuras "YouTube" kanālam ir vairāk nekā 2000 abonentu, bet, kura vēl šī gada sākumā par daiļslidošanu vispār nav interesējusies. "Viņa mani iedvesmo. Žeņa ir interesanta personība, kurai ir dzīvas emocijas."

Kā stāsta Medvedevas fane, tā kā daiļslidotāja šogad sākusi sadarbību ar kanādiešu treneri Braienu Orsēru, viņa šādi vēlējusies iepazīstināt speciālistu ar Krievijas kultūras sastāvdaļu.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/tribuna/blogs...

  -1 [+] [-]

, 2018-12-24 09:01, pirms 5 gadiem
Tas nebija ļauni. Paciņu vismaz vajadzēja atvērt vaļā un tad mest. Vēl labāks būtu kaut kāds pulveris.

  +8 [+] [-]

, 2018-12-24 11:23, pirms 5 gadiem
Hm, tas ir no tās pašas sērijas, ka melnādainajiem futbolistiem uz laukuma uzmet banānu?

  +2 [+] [-]

, 2018-12-24 18:54, pirms 5 gadiem
Pasaule lēnām ātri iet sviestā.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-24 23:58, pirms 5 gadiem
viņa t0 pelnīja

     [+] [-]

, 2018-12-25 00:58, pirms 5 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Hm, tas ir no tās pašas sērijas, ka melnādainajiem futbolistiem uz laukuma uzmet banānu?
Es jau pēc virsraksta padomāju -
- Uzmeta Pelmeņus, lai simbolizētu ka aptaisījās - tikai 6 vieta Krievijas čempī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-12-25 14:26, pirms 5 gadiem
Nešķiet, ka bija ļauni domāts, jo pirms tam viņa izmeta mīksto mantiņu. Varbūt Medveģeva bija iepriekš izteikusies, ka viņai garšo pelmeņi? Vai arī blogere ar kādu saderēja, ka tos izmetīs.

     [+] [-]

, 2018-12-27 21:12, pirms 5 gadiem
wtf, tik tiešām.. blogere agrāk, kad citi dzēra aiņu un meta uz laukuma kurpes, tad apsargi šņorēja ciet un iekaustīja būcenī.. tagad par pelmeņiem saka paldies