Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ātrslidotājs Silovs izcīna 12.vietu Pasaules kausa posma finālā masu startā

Ātrslidotājs Silovs izcīna 12.vietu Pasaules kausa posma finālā masu startā
Haralds Silovs. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

LETA. Latvijas ātrslidotājs Haralds Silovs sestdien Japānā izcīnīja 12.vietu Pasaules kausa sezonas otrā posma masu starta sacensību finālā.

Silovs nevienā no starpfinišiem nebija pirmajā trijniekā un netika pie punktiem. Finišu viņš sasniedza ar 11.rezultātu, bet tika klasificēts 12.pozīcijā. Uzvaru masu startā svinēja baltkrievs Vitālijs Mihailovs, otrais bija Dienvidkorejas ātrslidotājs Čhonho Ums, bet trešo vietu guva beļģis Bārts Svings. Masu starta finālā startēja 16 sportisti.

Jau ziņots, ka piektdien vienā no diviem pusfināliem Silovs bija piektais. Šajā disciplīnā Silovs Pasaules kausa kopvērtējumā iekrājis 196 punktus, kas viņam dod septīto vietu. Tāpat Silovs startēja 1500 metru distances B divīzijā, kurā finišēja pēc vienas minūtes un 52,939 sekundēm, kas bija sestais labākais rezultāts. Spēcīgākajā jeb A divīzijā, kurā startēja 20 sportisti, visu goda pjedestālu aizņēma nīderlandieši, uzvaru svinot Kjeldam Nuisam, kurš ar vienu minūti un 47,611 sekundēm laboja trases rekordu. Pasaules kausa kopvērtējumā 1500 metros Silovam ir 36 punkti un 24.pozīcija.

Šosezon Pasaules kausā ātrslidošanā paredzēti pieci posmi un finālposms.

Izmantotie resursi:
LETA


Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.