Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Savu operāciju Pļuščenko grib rādīt tiešraidē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Savu operāciju Pļuščenko grib rādīt tiešraidē
Jevgeņijs Pļuščenko (otrais no kreisās) ar savu ceturto olimpisko medaļu
Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Slavenais krievu daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko (31) vēl nav izlēmis par savu turpmāko karjeru. Vispirms viņam tiks veikta mugurkaula operācija, kas būs jau 13 ķirurģiskā iejaukšanās viņa karjeras laikā. Pēc iepriekšējās operācijas šim sportistam bija jāpiedzīvo nepatīkami brīži, kad tika apšaubīta minētās procedūras notikšana. Tagad viņš paziņojis, ka gatavojas organizēt sava veida tiešraidi 2. martā plānotajai operācijai.

"Tiks izņemta viena no četrām skrūvēm, kas salūza. Domāju, ka to redzēs daudzi, jo vēlos parādīt, kā tas viss notiks," atklāj Pļuščenko un paskaidro, ka tā būs sava veida tiešraide. "Ārsti man teica, ka no 50 tūkstošiem tādu skrūvju salūzt tikai divas vai trīs. Labi, ka tā, jo varēja būt arī pilnīga paralīze vai vēl kas cits."

Sportists nesteigsies ar lēmuma pieņemšanu par savu turpmāko karjeru. Viņš sasteidza rehabilitāciju pēc iepriekšējā gada operācijas, jo vēlējās startēt mājas olimpiādē. Pļuščenko akcentē, ka tagad būs pietiekami daudz laika un pacentīsies izvairīties no sekām, kas radās pēc iepriekšējās ķirurģiskās iejaukšanās.

Kā jau ziņots, 2013. gada nogalē, kāds žurnālists pauda viedokli, ka Pļušcenko operācija patiesībā nav notikusi, tādējādi apšaubot slavenā daiļslidotāja godprātīgumu.

Aizvadītajā Soču olimpiādē Pļuščenko izcīnīja zelta medaļu komandu sacensībās, bet muguras traumas dēļ atteicās no dalības individuālajās sacensībās. Pirms šīm spēlēm viņš bija vienīgais daiļslidotājs, kurš izcīnījis medaļu vismaz trijās olimpiādēs. Tagad krievu sportistam ir jau četru olimpisko spēļu medaļas.

Izmantotie resursi:
interfax.ru

     [+] [-]

, 2014-02-24 14:26, pirms 10 gadiem
Buratīno galīgi ciet aizgājis ...

  +1 [+] [-]

, 2014-02-24 14:31, pirms 10 gadiem
Nu nevajadzētu jau nu ar savu veselību ,sev PR taisīt ,ka vēlāk nav jānožēlo! Ar tādām lietām neplātās!

  -1 [+] [-]

, 2014-02-24 15:13, pirms 10 gadiem
tā vien gribas modernajā krievu valodā pateikt- узбагойся! pats sevi jau padara par izsmieklu

  -1 [+] [-]

, 2014-02-24 15:49, pirms 10 gadiem
Kuru interesē kaut kāda daiļslidotāja operācija?

Nav īsti skaidrs, kādēļ šeit kaut kas tamlīdzīgs tiek publicēts.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-24 19:10, pirms 10 gadiem
MachimoI rakstīja: Kuru interesē kaut kāda daiļslidotāja operācija?

Nav īsti skaidrs, kādēļ šeit kaut kas tamlīdzīgs tiek publicēts.
Kuri ienāca, tiem laikam kaut nedaudz interesēja...

  -1 [+] [-]

, 2014-02-24 20:36, pirms 10 gadiem
Skatijos par vinu programmu...katra teikuma painforme cik vinam sap, cik smagi vinam iet, cik daudz operaciju, bet vins visu varonigi parvar. Mikstais, ibio