Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Vasiļjevam personīgais rekords Grenobles "Grand Prix" īsajā daļā

Vasiļjevam personīgais rekords Grenobles "Grand Prix" īsajā daļā
Deniss Vasiļjevs. Foto: Eurosport / ISU

2018. gada pasaules čempionāta sestās vietas īpašnieks Deniss Vasiļjevs (Latvija) šodien sasniedza personīgo rekordu un parādīja piekto labāko īso programmu Francijā notiekošajā "Grand Prix" posmā. Rīt tiks demonstrēta garā programma.

Šodienas īsajā programmā Deniss Vasiļjevs demonstrēja lielisku sniegumu un nopelnīja 82.30 (42.06+40.24), kas 11 sportistu konkurencē daugavpilietim deva piekto vietu. Pirmajā dienā labākais bija amerikānis Džeisons Brauns ar 96.41.

Kā jau ziņots, jaunajā sezonā stājusies spēkā jaunā vērtēšanas sistēma, līdz ar to iepriekš sasniegtie rezultāti patlaban tiek uzskatīti par vēsturiskiem un nav savietojami ar tagadējiem. Vasiļjevs šosezon sāka ar sacensībām Japānā, kur palīdzēja Eiropas izlasei iegūt otro vietu. Oktobra otrajā pusē uzrādīja 228.63 (74.52+154.11) un triumfēja Minskas "Ice Star", savukārt Hirosimas "Grand Prix" ieguva 197.60 (72.39+125.21) un finišēja astotajā pozīcijā.

---

Izmantotie resursi:
isu.org


, 2018-11-23 18:29, pirms 5 gadiem
Diemžēl tiesneši 'saskatīja' nepiegrieztu akseli, rezultāts varēja būt vēl dažus punktus labāks!
Par vēsturiskajiem rezultātiem - tehniski tie nav salīdzināmi, bet tīri praktiski ir pat ļoti labi salīdzināmi! Labam sniegumam pēc jaunās sistēmas punktu būs vairāk, vājam sniegumam attiecīgi mazāk. Salīdzinot ar Denisa EČ18 rezultātu - pietrūkst gandrīz 3 punktu un skaidri redzams, ka faktiski tas nav nekāds jauns Denisa rekords...
Turam īkšķus par rītdienas startu!
Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.