Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs pārliecinoši triumfē Minskas "Ice Star" (+video)

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vasiļjevs pārliecinoši triumfē Minskas "Ice Star" (+video)
Treneris Stefans Lambjēls un Deniss Vasiļjevs. Foto: pianomaya65

2018. gada pasaules čempionāta sestās vietas īpašnieks Deniss Vasiļjevs (Latvija) šodien uzvarēja daiļslidošanas sacensībās "Ice Star", kas risinājās Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā.

Kā jau ziņots, sacensību pirmajā dienā Deniss Vasiļjevs demonstrēja īso programmu, nopelnīja 74.52 un salīdzinoši vājā konkurencē pārsteidzoši ieņēma tikai otro vietu, piekāpjoties Polijas pārstāvim Ihoram Rezņičenko (76.49).

Šodienas garajā programmā viss nostājās savās vietās. Sacensību galvenais favorīts Deniss Vasiļjevs uzrādīja 154.11 un bija pārliecinoši labākais - tuvākais sekotājs tika apsteigts par 19.37. Abu programmu summā daugavpilietis sakrāja 228.63, sudrabu ieguva otrās labākās garās programmas demonstrētājs Vladimirs Ļitvincevs no Azerbaidžānas (207.52), bet uz pjedestāla trešā pakāpiena nokļuva armēnis Slaviks Harpetjans (189.56).

Kā jau ziņots, jaunajā sezonā stājusies spēkā jaunā vērtēšanas sistēma, līdz ar to iepriekš sasniegtie rezultāti patlaban tiek uzskatīti par vēsturiskiem un nav savietojami ar tagadējiem. Vasiļjevs šosezon sāka ar sacensībām Japānā, kur palīdzēja Eiropas izlasei iegūt otro vietu.

---
---
---
Video: pianomaya65

Izmantotie resursi:
skating.by

     [+] [-]

, 2018-10-21 15:08, pirms 6 gadiem
Apsveicam! Lepojamies! https://www.facebook.com/groups/Den...