Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs un Kučvaļska sāk jauno sezonu ar īso programmu Bratislavā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vasiļjevs un Kučvaļska sāk jauno sezonu ar īso programmu Bratislavā
Angelina Kučvaļska pirmās īsās programmas jaunajā sezonā. Foto: Slovenský krasokorčuliarsky zväz

2016. gada Eiropas čempionāta ceturtās vietas īpašniece Angelina Kučvaļska šodien sāka jauno sezonu. Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā notiekošajās "Nepela Memorial" daiļslidošanas sacensībās mūsu sportiste parādīja 14. labāko programmu. Vakarā sezonu sāka arī 2018. gada Eiropas čempionāta ceturtās vietas ieguvējs Deniss Vasiļjevs un īsajā programmā ierindojās otrajā pozīcijā.

Sieviešu sacensībās piedalās 19 daiļslidotājas. Pirms starta par favorītēm tika uzskatītas krievietes un japānietes, savukārt Latvijas pārstāvei nebija uzdevuma pietuvoties pjedestālam.

Īsajā programmā Angelina Kučvaļska iztika bez kritiena, viens lēciens gan nesanāca, taču kopumā uzstājās salīdzinoši solīdi. Gaidot rezultātu, neizskatījās apmierināta ar savu sniegumu, vēl jo vairāk, kad uz tablo parādījās 45.76 (22.96 par tehniskajiem elementiem un 22.80 par programmas komponentiem). Labāko rezultātu uzrādīja krieviete Aleksandra Trusova (74.91), otro vietu ieņēma dienvidkorejiete Hanula Kima (62.59), trešajā pozīcijā negaidīti iekārtojās Itālijas daiļslidotāja Lara Gutmane (62.41), savukārt mūsējā ierindojās 14. pozīcijā.

Sieviešu garā programma tiks demonstrēta 21. septembrī no plkst. 12.00.

.

Vīriešu sacensībās piedalās 16 sportisti. Pirms starta par favorītiem tika uzskatīti krievi, japānis, itālis un arī Latvijas pārstāvis.

Īsajā programmā Deniss Vasiļjevs piedzīvoja kritienu, taču kopumā uzstājās atzīstami un nopelnīja 79.76 (39.86 par tehniskajiem elementiem un 40.90 par programmas komponentiem). Labāko rezultātu uzrādīja krievs Dmitrijs Alijevs (101.49), otro vietu ieņēma mūsējais, trešajā pozīcijā iekārtojās Krievijas pārstāvis Aleksandrs Samarins (79.56), kuram sekoja itālis Mateo Rico (75.87).

Vīriešu garā programma tiks demonstrēta 21. septembrī no plkst. 18.00.

.

Tāpat ceturtdien un piektdien jaunā Latvijas daiļslidotāja Marija Boļševa Gdaņskā piedalījās ISU junioru "Grand Prix" etapā. Pēc īsās programmas sportiste, kura šomēnes atzīmēja 14 gadu jubileju, savāca 40,75 punktus, kas bija 24. rezultāts, bet izvēles programmā viņa uzrādīja septiņpadsmito punktu summu (82,05) un kopvērtējumā ar 122,80 punktiem pacēlās uz 19. pozīciju.

Izmantotie resursi:
kraso.sk