Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs: "Medaļa - tas ir ļoti banāli, vēlos slidot labāk par visiem"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vasiļjevs: "Medaļa - tas ir ļoti banāli, vēlos slidot labāk par visiem"
Deniss Vasiļjevs
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

2018. gada Eiropas čempionāta ceturtās vietas ieguvējs daiļslidošanā Deniss Vasiļjevs atklāj, ka olimpiskā godalga būtu banāls mērķis, vēlas slidot labāk nekā citi, lasāms laikrakstā "SeiČas".

Vasiļjevs ir apmierināts ar savu sniegumu Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, kur ieguva 19. vietu. Viņaprāt, tā bija ļoti veiksmīga pirmā pieredze.

19. vieta olimpiādē nav griesti, mūsu sportistam ir tikai 18 gadi. Mērķis ir olimpisko spēļu medaļa? "Medaļa - tas ir ļoti banāli. Visi grib medaļu. Mana medaļa - slidot labāk par visiem," atklāj Deniss Vasiļjevs, kurš ar savām programmām vēlas sniegt cilvēkiem gandarījumu. Sola noteikti izpildīt arī četrkāršos lēcienus.

Vasiļjevs šogad absolvē Daugavpils Krievu vidusskolu - liceju. Pēdējā zvanā piedalījās, taču izlaidumā nebūs klāt, jo dosies uz Japānu. Vēlas iestāties Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, bet pēc daiļslidotāja karjeras beigām gribētu mācīties biznesa vadības skolā Šveicē.

Deniss ir savas valsts patriots, vienmēr vēlas atgriezties Latvijā. Nav bijuši piedāvājumi pārstāvēt citu valsti - jā tādi būtu, tad atteiktos. "Esmu latvietis, latvijietis un daugavpilietis, pārstāvēšu Latviju."

Izmantie resursi:
Laikraksts "SeiČas", Ludmila Veseļa

     [+] [-]

, 2018-05-19 15:08, pirms 6 gadiem
Lai slidotu labāk par visiem, būs vajadzīgs pat kas vairāk par četrkāršajiem lēcieniem. Viņa karjeras laikā atradīsies ne viens vien, kas griezīs pieckāršos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja