Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Kučvaļska: "Izbaudu šo un koncentrējos pieaugušo pasaules čempionātam"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kučvaļska: "Izbaudu šo un koncentrējos pieaugušo pasaules čempionātam"
Angelina Kučvaļska
Foto: Olivier Brajon Photography

Eiropas čempionāta 4. vietas īpašniece Angelina Kučvaļska nesūdzas par pasaules junioru čempionāta īsajā programmā sasniegto, izbauda sacensības un gatavojas pieaugušo meistarsacīkstēm, liecina jwc2016debrecen.hu publiskotā informācija. Latvijas labākais daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs nav apmierināts ar Ungārijas pilsētā Debrecenā gūto rezultātu un kaļ plānus par nākamo sezonu, lai pierādītu, ka var slidot labāk.

Rīgas labākajai sportistei junioru mači vairāk ir gatavošanās pieaugušo pasaules meistarsacīkstēm, kas 28. martā sākies ASV pilsētā Bostonā. Junioru pasaules čempionāta īsajā programmā viņa ieguva 57.92 punktus, kas dod sesto vietu. "Nebija nemaz tik slikti, bet griezieni varēja būt labāki. Galu galā šeit es izbaudu sacensības un gūstu pieredzi. Pagaidām man nav nekādu nākotnes plānu, koncentrējos uz pieaugušo pasaules čempionātu Bostonā," pēc junioru īsās programmas teica Angelina Kučvaļska.

Pasaules jaunatnes olimpisko spēļu sudraba medaļnieks tagad pasaules junioru čempionāta īsajā programmā bija trešais labākais, taču pēc ne tik veiksmīgi aizvadītās garās daļas noslēgumā sanāca tikai 8. vieta. "Esmu ļoti noguris, tas bija ļoti smagi. Domāju, ka es varētu saņemt augstāku vērtējumu par tehniskajiem elementiem. Nākamsezon vēlos izpildīt savu pirmo četrkāršo lēcienu, iekļūt junioru "Grand Prix" finālā, un vēlreiz atgriezties pasaules čempionātā, lai parādītu, ka varu slidot labāk," pēc aizvadītā čempionāta atklāja Deniss Vasiļjevs.

Deniss Vasiļjevs pagājušajā gadā šeit bija septītais, Diāna Ņikitina ieguva 10. vietu, savukārt Angelina Kučvaļska pirms diviem gadiem palika 19. pozīcijā. Tagad pēc meiteņu īsās programmas Kučvaļska ir sestā, bet Ņikitina ieņem desmito vietu. Daiļslidošanas pasaules forumā zinātāji uzskata, ka Latvijas meitenes šoreiz bija pelnījušas augstāku novērtējumu...

19. marta garajā programmā Ņikitina uzstāsies plkst. 16:42, savukārt Kučvaļska - plkst. 17:33. Tiešraide ŠEIT.

Izmantotie resursi:
jwc2016debrecen.hu

     [+] [-]

, 2016-03-19 14:16, pirms 8 gadiem
Daugavpils Grani ziņo: Denisam bija trauma, tāpēc nevarēja parādīt sarežģītākos elementus...

  +2 [+] [-]

, 2016-03-19 14:53, pirms 8 gadiem
ritenis rakstīja: Daugavpils Grani ziņo: Denisam bija trauma, tāpēc nevarēja parādīt sarežģītākos elementus...
Preses pīle, domāju. Ja tā būtu taisnība, pažēlotos par savainojumu, bet saka "esmu ļoti noguris".

  +1 [+] [-]

, 2016-03-19 16:04, pirms 8 gadiem
točka rakstīja: Preses pīle, domāju. Ja tā būtu taisnība, pažēlotos par savainojumu, bet saka "esmu ļoti noguris".
Viņš arī programmas beigās izskatījās ļoti noguris, pēdējā piruetē pilnīgi ''peldēja''. Uz nākamo sezonu pamatīgi jātrenē fiziskā noturība, ja ir doma iekļaut četrkāršo. Veiksmi! Viņam viss vēl priekšā un šādas sacensības liek izdarīt secinājumus, izlabot kļūdas un iet uz saviem mērķiem.