Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Silovs Pasaules kausu Soltleiksitijā noslēdz ar 9. un 27. vietu

Silovs Pasaules kausu Soltleiksitijā noslēdz ar 9. un 27. vietu
Haralds Silovs

Latvijas ātrslidotājs Haralds Silovs Pasaules kausa otrajā posmā Soltleiksitijā svētdien noslēdza dalību ar devīto vietu 5000 metros B grupā, kā arī 27. pozīciju 500 metros B grupā.

5000 metros Silovs slidoja otrajā pārī kopā ar poļu sportistu Konrādu Ņedzvedzki, kura personiskais rekords bija vairāk nekā 12 sekundes lēnāks. Silovs distanci veica sešās minūtēs un 23,25 sekundēs, kas ļāva ieņemt devīto vietu kopvērtējumā. Pasaules kausa ieskaitē tas deva sešus punktus, un ar tiem Haralds šajā disciplīnā pēc diviem posmiem ieņem 28. pozīciju.

Dažas stundas vēlāk latviešu ātrslidotājs atkal devās uz startu, lai nu jau sacenstos 500 metru distancē. Silovs slidoja pārī ar Kazahstānas sportistu Fjodoru Mezencevu, kurš izrādījās ātrāks. Silovs finišēja pēc 35,70 sekundēm. Ar šādu rezultātu augstāk par 27. vietu 29 sportistu konkurencē tikt neizdevās. Pasaules kausa kopvērtējumā Haraldam dalīta 38. vieta.

Sacensību pirmajā dienā Silovs laboja sev piederošo Latvijas rekordu 1500 metros un B grupas sacensībās ieņēma pirmo vietu. 1000 metru distancē B grupā Haraldam trešā vieta.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.