Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Silovam nopietna trauma, atlabšana prasīs vairākus mēnešus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Silovam nopietna trauma, atlabšana prasīs vairākus mēnešus
Haralds Silovs. Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākais ātrslidotājs Haralds Silovs pasaules čempionātā, kas šogad norisinās Hērenvenā, Nīderlandē, iedzīvojies nopietnā savainojumā. Atlabšana varētu aizņemt trīs līdz sešus mēnešus, vēsta raidījums “Sporta studija”.

“Krītot Krievijas sportists man tieši virs slidzābaka pārgrieza divas cīpslas. Guvu diezgan nopietnu traumu un kritu arī pats,” notikumu gaitu rekonstruēja Haralds Silovs. Viņš sestdien startēja masu startā, kvalifikācijā iegūstot sesto vietu. Arī finālā Latvijas sportists ilgi turējās starp sešiem labākajiem, tomēr kritiens liedza cīnīties par augstāku vietu kā 13. Tādējādi viņam pasaules čempionāts beidzies pēc vienas disciplīnas.

Sestdienas rītā Silovam veikta operācija, kurā ķirurgi sašuvuši kopā divas cietušās cīpslas. Prognozēts, ka atveseļošanās laiks prasīs trīs līdz sešus mēnešus. “Ticu, ka man izdosies šo traumu izārstēt pilnvērtīgi, lai maksimāli labi varētu sagatavoties olimpiskajām spēlēm. Ir mazliet grūti sadzīvot ar notikušo. Taču - kas mūs nenogalina, tas dara tikai stiprākus. Esmu motivācijas pilns izārstēties. Paldies par uzmundrinājumiem un laba vēlējumiem.”

Izmantotie resursi:
Sporta Studija

  +1 [+] [-]

, 2021-02-15 23:51, pirms 3 gadiem
Veselību!

     [+] [-]

, 2021-02-16 00:28, pirms 3 gadiem
Paldies Sporta studijai, ka varēju uzzināt šo info!