Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Kučvaļska izcīna vietu U20 pasaules čempionāta izvēles programmā

Kučvaļska izcīna vietu U20 pasaules čempionāta izvēles programmā
Angelina Kučvaļska (centrā)
Foto: Gunārs Timermanis, zz.lv

Latvijas jaunā daiļslidotāja Angelina Kučvaļska (15) pasaules junioru (U20) čempionātā pēc īsās programmas šodien ierindojās 20. vietā. Pirmajās trīs pozīcijās ir Krievijas pārstāves. Medaļnieces tiks noskaidroti pēc izvēles programmas.

Īsajā programmā startēja 41 daiļslidotāja. Mūsu sportiste nostartēja savā līmenī un ieguva 42.77 punktus, kas viņai deva 20. pozīciju un ceļazīmi uz izvēles programmu. Neskatoties uz salīdzinieši mazo gadu skaitu (14-15), pirmās trīs vietas ieņem jaunās censones no daiļslidošanas lielvalsts Krievijas (66.90, 64.75, 63.72), turpat ir arī japāniete (63.57), bet pārējās krietni vien atpaliek.

Sacensības izvēles programmā notiks 16. martā, kad 24 labākās turpinās cīņu par medaļām.

Gatavojoties junioru pasaules čempionātam, Kučvaļska trijās pēdējās starptautiskajās junioru sacensībās iekļuva pieciniekā, turklāt Bavārijas turnīrā sasniedza 131.61 punktus, kas ļāva ar cerībām raudzīties uz U20 pasaules čempionātu.

Kā jau ziņots, vakar U20 čempionāta īsajā programā Latvijas talants Deniss Vasiļjevs (14) ieņēma 11. pozīciju, bet pāru sacensībās mūsu Jekaterina Pribilova (14) un Jegors Ņikita Admiralovs (19) finišēja pēdējā (piecpadsmitajā) vietā.

Izmantotie rekordi:
isu.org


, 2014-03-14 18:27, pirms 10 gadiem
Diezgan apsveicami !
Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.