Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Silovam 1500 metros 8. vieta pasaules čempionātā

Krišs Upenieks

Silovam 1500 metros 8. vieta pasaules čempionātā
Haralds Silovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē Krievijā norisināsies pasaules čempionāts ātrslidošanā, kurā piedalās arī Latvijas pārstāvis Haralds Silovs. Mūsējais šodien 1500 metros izcīnīja astoto vietu.

Haralds Silovs finišu sasniedza pēc vienas minūtes, 47 sekundēm un 57 sekundes simtdaļām, kas bija par 3,44 sekundēm lēnāk nekā sacensību uzvarētājam Krievijas sportistam Denisam Juskovam. Otro un trešo vietu izcīnīja Nīderlandes sportisti Kjelds Nuiss un Tomass Krols. Vēl labāko astotniekā bija beļģis, amerikānis, norvēģis un kanādietis.

Pagājušajā nedēļā Pasaules kausa izcīņas piektajā posmā Norvēģijas pilsētā Stavangerā Silovs ieguva 12. vietu 1500 metru distances A grupā. Pirms pasaules čempionāta kopējā ieskaitē Silovs ar 60 punktiem dalīja 31. vietu. Visus 60 punktus viņš bija nopelnījis par ceturto vietu masu startā Inceles posmā.

Pasaules čempionāta turpinājumā vīrieši sestdien medaļas sadalīs 5000 metru un 1000 metru distancēs, bet svētdien būs 500 metri un distance ar masu startu.

Izmantotie resursi:
ISU RESULTS