Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Ņikitina pārspēj Kučvaļskas rekordu un pretendē uz četrinieku Zagrebā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ņikitina pārspēj Kučvaļskas rekordu un pretendē uz četrinieku Zagrebā
Diāna Ņikitina īsajā programmā Zagrebā
Foto: isu.org

Latvijas jaunā daiļslidotāja Diāna Ņikitina (13) ieņem augsto 5. vietu pēc īsās programmas "Grand Prix" junioru (U20) posmā Zagrebā. Izvēles programma tiks demonstrēta sestdien. Mūsu jaunā censone konkurē arī ar vairākus gadus vecākām sāncensēm.

Īsajā programmā pavisam jaunā Latvijas daiļslidotāja Diāna Ņikitina ceturtdien sasniedza personīgo rekordu (49.26 punkti), kas pārspēj pat divus gadus vecākās Angelinas Kučvaļskas labāko sasniegumu (49.21 punkti). Līdz šim tieši Kučvaļska pozicionējās kā mūsu labākā jaunā daiļslidotāja, bet tagad izrādās, ka aug vēl viena perspektīva meitene.

Zagrebā pēc pirmās dienas jelgavniecei priekšā ir lielvalstu pārstāves (amerikāniete un divas krievietes), kā arī 19 gadīga slovākiete. Pirmajā divdesmitniekā Latvijas sportiste ir visjaunākā. Lielākā punktu raža tiek ievākta izvēles programmā, taču parasti īsās programmas veiksminieces savu klasi parāda arī otrajā disciplīnā. Izvēles programma tiks demonstrēta sestdien.

Kā jau ziņots, jaunajā sezonā mūsu jaunais talants Deniss Vasiļjevs ieguva 4. pozīciju junioru "Grand Prix" divos posmos (Francijā un Igaunijā), bet Angelina Kučvaļska izcīnīja 7. vietu junioru "Grand Prix" divos posmos (Čehijā un Igaunijā). Šādā līmenī septembrī debitēja arī divus gadus jaunākā Diāna Ņikitina un Nagojas posmā finišēja 11. pozīcijā.











Diāna Ņikitina 9. oktobra īsajā programmā Zagrebā

Izmantotie resursi:
www.isu.org