Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Daiļslidotājs Pavlovs gūst 17.vietu junioru "Grand Prix" posmā

Daiļslidotājs Pavlovs gūst 17.vietu junioru "Grand Prix" posmā
Kims Georgs Pavlovs

Latvijas jaunais daiļslidotājs Kims Georgs Pavlovs izcīnījis 17.vietu Starptautiskās Slidošanas savienības (ISU) junioru "Grand Prix" posmā, kas risinās Polijas pilsētā Gdaņskā.

Gan īsajā, gan izvēles programmā Pavlovs bija 16.vietā, tomēr summā atkrita pozīciju zemāk. Pavlovs summā tika pie 152,04 punktiem, sasniedzot jaunu personīgo rekordu.

Pirms mēneša Pavlovs sacensībās Rīgā savāca 138,80 punktus, kas deva 16.vietu. Tikmēr meiteņu konkurencē Latviju pārstāvēja Jeļizaveta Minčenko, kura īsajā programmā bija 22.vietā, bet izvēles slidojumā sasniedza 23.pozīciju un uz to atkāpās arī summā.

Minčenko ar 102,61 punktu arī sasniedza jaunu personīgo rekordu. Gdaņskā tiek aizvadīts sestais no septiņiem šīs sezonas junioru "Grand Prix" seriāla etapiem. Katrs sportists drīkst piedalīties divos no šiem etapiem un pēc tam seši labākie sportisti vai pāri katrā disciplīnā kvalificēsies decembrī gaidāmajam finālposmam.

Izmantotie resursi:
LETA


Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.