Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Kučvaļska cīnās ar "tarakāniem" un gatavojas Eiropas čempionātam

Kučvaļska cīnās ar "tarakāniem" un gatavojas Eiropas čempionātam
Angelina Kučvaļska
Foto: Sportegy

Iepriekšējo divu gadu Rīgas labākā sportiste Angelina Kučvaļska pirmdien viesojās LTV1 raidījumā "Sporta Studija". Mūsu daiļslidotāja atzina, ka šajā vecumā traucē "tarakāni galvā", bet pēc pastrīdēšanās nāk saprašana, ka tā nevajadzēja. 5. janvārī no plkst. 17.30 līdz 19.30 slidotavā pie Kongresu nama līdzjutējiem būs iespēja slidot kopā ar Angelinu.

Aizvadītā gada pēdējā mēnesī apritēja 18 gadi. "Man tas nozīmē to, ka mazliet izaugu. Jau varu iegūt [autovadītājas] tiesības," saka Angelina Kučvaļska. Pastāv gan uzskats, ka 18-20 gadu vecums ir ļoti grūts - traucē apkārt notiekošās lietas, varbūt neklausa treneri. "Ir tāds laiks, kad galvā tarakāni - varu pastrīdēties ar treneri, bet pēc tam saprotu, ka tā nevajadzēja."

2017. gada janvāra beigās Čehijas pilsētā Ostravā notiks Eiropas čempionāts. Pērn bija augstā ceturtā vieta un Latvijas rekords (176.99). Šī gada čempionātā varam gaidīt jaunu rekordu? "Mēs gatavojamies un strādājam. Kā būs, tā būs. Centīšos parādīt visu, ko spēju," saka rīdziniece.

2016. gada oktobra beigās diezgan pēkšņi tika slēgta "Daugavas" ledus halle, kur mūsu sportiste trenējās. Tagad situācija ir diezgan sarežģīta, jo grūti atrast brīvu ledu. Nākas braukāt apkārt, trenējoties Ozolniekos, Ogrē un dažreiz Rīgas 55. vidusskolas hallē. Cerība ir uz jauno Mārupes Ledus halli.

5. janvārī no plkst. 17.30 līdz 19.30 slidotavā pie Kongresu nama (Kr. Valdemāra ielā 5) norisināsies publiskā slidošana kopā ar Rīgas 2016. gada labāko sportisti un valsts rekordisti daiļslidošanā, informē Latvijas galvaspilsētas mājas lapa.

Izmantotie resursi:
LTV1 raidījums "Sporta Studija"


, 2017-01-03 18:41, pirms 7 gadiem
noveelu uzvareet ciinjaa ar tarakaaniem, lai var labi nostarteet!
, 2017-01-03 18:56, pirms 7 gadiem
Kaut kur jāsameklē slidas un uz Kongresu namu
, 2017-07-05 06:10, pirms 7 gadiem
jā šai tarakāni nu ļooti daudz un lien no malu malām laukā .
Deniss Vasiļjevs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
3

Vasiļjevs pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdz septītajā vietā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Monreālā pasaules daiļslidošanas čempionātu noslēdza septītajā pozīcijā.
No reisās: medaļnieces Izabo Levito, Kaori Sakamoto un Kima Čejona. Foto: Eric Bolte/USA Today Sports/Scanpix
3

Japānas daiļslidotāja Sakamoto triumfē trešajās pasaules meistarsacīkstēs pēc kārtas

Japānas daiļslidotāja Kaori Sakamoto piektdien Kanādā izcīnīja zelta medaļu pasaules čempionātā, paliekot nepārspēta trešo gadu pēc kārtas, lai gan pirms izvēles programmas viņa bija ārpus līderu trijnieka.
Deniss Vasiļjevs. Foto: Reuters/Scanpix
3

Vasiļjevs astotajā vietā pēc īsās programmas pasaules čempionātā

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs ceturtdien Monreālā ieņēma astoto vietu pasaules daiļslidošanas čempionāta īsajā programmā.