Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Rīgā sāks darboties pirmā mākslīgā ledus publiskā slidotava

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rīgā sāks darboties pirmā mākslīgā ledus publiskā slidotava
Slidotava (2013)
Foto: Dmitrijs Suļžics, F64

3. decembrī Latvijas galvaspilsētā sāks darboties pirmā mākslīgā ledus publiskā slidotava, kas šogad ierīkota laukumā pie Rīgas Kongresu nama. Tie, kas atnāks ar savām slidām, slidotavu varēs izmantot bez maksas. Ja slidu nav - pie slidotavas darbosies arī inventāra nomas punkts.

Slidotavā izmantots mākslīgais ledus, tāpēc tā nebūs stipri atkarīga no laika apstākļiem un varēs darboties arī temperatūrā virs nulles.

Slidotavas darba laiks ir plānots katru dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 22.00. Slidotavas apsaimniekotāji nodrošina arī inventāra nomu. Slidu noma pieaugušajiem ir 2.10 eiro, bet skolēniem - 1.40 eiro. Ar savām slidām - bez maksas.

Tiklīdz būs piemēroti laika apstākļi un sals, tad vairākās Rīgas apkaimēs tiks ierīkotas dabīgā ledus slidotavas. Plānots, ka tāda būs pie Sarkandaugavas reģionālā sporta centra, kas atrodas pie bērnu un jauniešu centra “Laimīte”, Sarkandaugavas ielā 24. Slidotavas plānotas arī pie Rīgas Anniņmuižas vidusskolas Imantā, Kleistu ielā 14, Rīgas ziemas sporta un aktīvās atpūtas parkā, Uzvaras bulvārī 15, pie Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzijas Andreja Saharova ielā 35, pie Rīgas Ķengaraga vidusskolas, Maskavas ielā 273 un pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas, Parādes ielā 5c. Slidotavas nodrošina Rīgas pašvaldība.

Kā jau ziņots, tehnisku iemeslu dēļ šoruden tika slēgta "Daugavas" ledus halle, kur iepriekš trenējās arī Latvijas labākā daiļslidotāja Angelina Kučvaļska.

Izmantotie resursi:
riga.lv

  +3 [+] [-]

, 2016-12-02 13:01, pirms 7 gadiem
Ja par brīvu, tad viennozīmīgi jāiet slīpēt savu slidltprasmi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja