Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Video: Kučvaļska uzstājas Eiropas čempionāta paraugdemonstrējumos

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Eiropas čempionāta ceturtās vietas īpašniece, daiļslidotāja Angelina Kučvaļska (17) svētdien Bratislavā uzstājās noslēguma paraugdemonstrējumu šovā, kur tika ielūgti aizvadītā čempionāta veiksminieki.

Video: Figure Skating Stars
Vērtējums:

  +6 [+] [-]

, 2016-02-01 13:55, pirms 8 gadiem
Paldies Angelinai! Brīnišķīgs slidojums - gaisīgi, emocionāli un ļoti muzikāli! Ļoti žēl, ka LTV pārtraucis rādīt daiļslidošanu un jau vairākus gadus laupa mums iespēju vērot šo tiešām skaisto sporta veidu.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-01 14:09, pirms 8 gadiem
Blj#@, nu kā tracina tā krievu komentētāja. Jau sacensībās viņa apnika. Muld un muld.... "naši da naši" vēl Krimu tik aizmirsa pieminēt.

  +5 [+] [-]

, 2016-02-01 14:14, pirms 8 gadiem
olimpiskajās spēlēs Top3 sporta veidi ir hokejs, biatlons un daiļslidošana.
un kurš ziemas sporta veids ir skaistākais? protams, daiļslidošana!

  +4 [+] [-]

, 2016-02-01 14:16, pirms 8 gadiem
edgars13 rakstīja: kā tracina tā krievu komentētāja. Jau sacensībās viņa apnika. Muld un muld.... "naši da naši" vēl Krimu tik aizmirsa pieminēt.
dīvaina komentētāja...
pirms Angelīnas paraugdemonstrējuma: "tagad paskatīsimies, kas viņai iekšā".

  +2 [+] [-]

, 2016-02-01 14:31, pirms 8 gadiem
Skaisti

Queen - Bohemian Rhapsody - lieliska mūzikas izvēle

  +2 [+] [-]

, 2016-02-01 14:33, pirms 8 gadiem
ritenis rakstīja: dīvaina komentētāja...
pirms Angelīnas paraugdemonstrējuma: "tagad paskatīsimies, kas viņai iekšā".
viņa to noteikti domāja emocionālā ziņā, skaidrs ka krievi ja jūt konkurenci tad viņi darīs visu lai savējās meitenes paslavētu, tā dara komentētāji visos sporta veidos, latvieši, krievi, amerikāņi - visi - jo savējie vienmēr ir paši labākie

  +2 [+] [-]

, 2016-02-01 14:50, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: viņa to noteikti domāja emocionālā ziņā, skaidrs ka krievi ja jūt konkurenci tad viņi darīs visu lai savējās meitenes paslavētu, tā dara komentētāji visos sporta veidos, latvieši, krievi, amerikāņi - visi - jo savējie vienmēr ir paši labākie
Nu kļūdies, atceros Poznera interviju kurā viņš stāstija, kad bija nolīgts ASV TV kompānija (laikam Nbc) Soču olimpiādē. Bija visiem stingri aizliegts atklāti atbalstīt savējos, ja to neievēroja, lauza līgumus. Turpretī krievu eurosport vispār nevar paskatīties. Tur pat slēpošanā runā par sankcijām un atriebību.

  +6 [+] [-]

, 2016-02-01 15:33, pirms 8 gadiem
edgars13 rakstīja: Nu kļūdies, atceros Poznera interviju kurā viņš stāstija, kad bija nolīgts ASV TV kompānija (laikam Nbc) Soču olimpiādē. Bija visiem stingri aizliegts atklāti atbalstīt savējos, ja to neievēroja, lauza līgumus. Turpretī krievu eurosport vispār nevar paskatīties. Tur pat slēpošanā runā par sankcijām un atriebību.
Es gan par Eurosport komentētājiem esmu labākās domās. Gan Kurdjukovs, kurš reizēm komentē biatlonu, slēpošanu, riteņbraukšanu .. un vēl šo to, ir korekts pret visiem, labs stāstītājs un zinošs daudzās jomās, interesanti klausīties. Skaidrs, ka jūt līdzi savējiem, bet ir pietiekami objektīvs, lai atzītu, ka savējie ir ''iebraukuši auzās'' un uzvaru pelnījuši citi. Arī daiļslidošanu skatos pa Eurosport tāpēc, ka komentētāji sakarīgi - nerunā priekšnesuma laikā. Mūsu Angelinas priekšnesumu nosauca par ļoti inteliģentu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-02-01 16:55, pirms 8 gadiem
KP6unCR7Fan rakstīja: Nesaprotu kam intresee daislidoshana
Man nekad nav interesējusi daiļslidošana, bet mūsējo startus noskatījos. Izlasot intervijā kādos apstākļos trenējas mūsējie es vēl vairāk novērtēju viņu sasniegto.

     [+] [-]

, 2016-02-03 22:46, pirms 8 gadiem
Lieliska mūzikas izvēle un skaists slidojums. Veiksmi un panākumus Angelīnai nākamajos startos, novēlu īstenot sapni par OS un sasniegt visaugstākās virsotnes! Jāsāk atkal skatīties daiļslidošana

Ja nemaldos, tad tā sieviete, kas komentē, ir slavenā krievu trenere Tatjana Tarasova, kas izaudzinājusi daudzus, daudzus čempionus.