Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Atceļ pirmo vīriešu Pasaules kausa posmu kalnu slēpošanā

Edgars Beļakovs
Edgars Beļakovs

Atceļ pirmo vīriešu Pasaules kausa posmu kalnu slēpošanā
Foto: FIS

Sliktu laikapstākļu dēļ Austrijas kalnu kūrortā Zeldenā atceltas plānotās sezonas pirmā Pasaules kausa posma milzu slaloma sacensības vīriešiem.

Šorīt Retenbaha ledājā vēja ātrums bija starp 90 un 120 km/h, kā arī bija novērojama stipra migla. Tā kā laika prognozes nesolīja uzlabojumus, Starptautiskajai Slēpošanas federācijai (FIS) un sacensību organizatoriem nācās pieņemt grūtu lēmumu par sacensību atcelšanu.

Tas nozīmē, ka vīriešu Pasaules kausa sezona tiks iesākta 12. novembrī, kad Levi, Somijā tiks aizvadītas sacensības slalomā. Tur startēs arī Latvijas labākais kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks. Tikmēr pirmais milzu slaloma posms vīriešiem tiks aizvadīts Bīverkrīkā, ASV, 3. decembrī.

Kā jau ziņots, vakar Zeldenā tika aizvadītas sieviešu sacensības, kurās uzvaru guva Vācijas sportiste Viktorija Rēbensburga, kamēr aiz viņas palika Tesa Vorleja no Francijas un itāliete Manuela Moelga.