Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Visi jaunievēlētie ministri uzaicināti piedalīties tautas slēpojumā

Ints Megnis
Ints Megnis

Visi jaunievēlētie ministri uzaicināti piedalīties tautas slēpojumā
Krišjāņa Kariņa vadītais ministru kabinets. Foto: Dāvis Ūlands/f64

Visi Latvijas ministri uzaicināti piedalīties 3. februārī Gulbenes novadā rīkotajā "Āriņu slēpojumā 2019", kurā iekļauts "Jaunievēlēto ministru slēpojumu".

Organizatori aizsūtījuši privātas vēstules katram ministram un pašlaik jau no vismaz vienas ministres saņēmuši atbildi, ka ielūgums ir saņemts. Kā vēsta slēpojumu organizējošā Griķu ģimene, katram jaunievēlētajam ministram būs uzdevums, startējot kopējā masu startā, noslēpot vienu kilometru garu distanci.

"Par distanču slēpošanas iemaņām nav jāsatraucas, un nepieciešamības gadījumā varam nodrošināt arī ar inventāru," uzsaukumā pauž organizatori.

Slēpojums notiks otro reizi. Griķu ģimene stāsta, ka savā saimniecībā izveidojusi apgaismotu distanču slēpošanas trasi, kurā ir kalni, pakalni un skaista ainava. Slēpojumā būs arī ragaviņu karnevāls, slēpojumi dažādām vecuma grupām, no pašiem mazākajiem līdz sporta distancēm. Tiek uzsvērts, ka "Jaunievēlēto ministru slēpojumam” starts tiks dots arī tādā gadījumā, ja piedalīsies tikai viens dalībnieks.

Sīkāka informācija par pasākumu pieejama ŠEIT.

Kā zināms, Igaunijas prezidente Kersti Kaljulaida pērn novembrī veica slaveno Ņujorkas maratonu, finišējot vien nedaudz virs četrām stundām.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-29 09:35, pirms 5 gadiem
Reiram, Pūcem, Pabrikam, Rinkēvičam un Viņķelei iesmērējiet kkādu 50 km slēpojumu, mož nāks pie sajēgas