Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Vicečempions Svindals futbola traumas dēļ izlaidīs nākamo sezonu

Agris Suveizda

Vicečempions Svindals futbola traumas dēļ izlaidīs nākamo sezonu
Aksels Lunns Svindals ar mazo kristāla globusu par triumfu Pasaules kausā nobrauciena disciplīnā
Foto: AP/Scanpix

Norvēģu kalnu slēpotājs Aksels Lunns Svindals, spēlējot futbolu, tikai astoņas dienas līdz jaunās sezonas sākumam iedzīvojās Ahilleja cīpslas plīsumā un, visticamāk, izlaidīs visu nākamo sezonu.

"S*di gadās, un tieši tā šoreiz notika," savā Facebook profilā rakstīja Aksels Lunns Svindals. "Austrijā kopā ar pārējo komandu izgājām nedaudz paskriet. Treniņa beigās spēlējām bumbu, vienkārši žonglējām to savā starpā. Pēkšņi kājā sajutu kaut kādu krakšķi un uzreiz sapratu, ka kaut kas nebija kārtībā. Ahilleja cīpsla."

"Nekavējoties devāmies uz slimnīcu Insbrukā, kur saņēmu ātru un lielisku apkalpošanu," Svindals turpināja. "Viņi konstatēja, ka Ahilleja cīpsla ir plīsusi, un pēc piecu minūšu sarunas uzreiz tiku operēts. Savainojums nāca ļoti sliktā brīdī – pašā sezonas priekšvakarā. Bet tagad, kad tas ir noticis, nekā daudz nevaru padarīt. Neviens nevar 100% precīzi pateikt, cik ilga būs atlabšana, bet esmu gatavs šīm nedēļām, kas man sagaida."

Svindals Zeldenē gatavojās jaunajai sezonai, kas turpat sāksies jau nākamsvētdien. Pazīstamajam norvēģu kalnu slēpotājam acīmredzot secen ies februāra pirmajā pusē gaidāmais pasaules čempionāts, kas norit ik pēc diviem gadiem. 2013. gadā Svindals triumfēja nobrauciena disciplīnā, bet supergigantā tika pie bronzas medaļas.

Iepriekšējā Pasaules kausa sezonā Svindals ar 1091 punktu absolūtajā kopvērtējumā ieguva otro vietu, par 61 punktu apsteidzot francūzi Aleksi Penturo un atpaliekot vienīgi no austrieša Marsela Hiršera (1222). Atsevišķu disciplīnu kopvērtējumos Svindals bija pirmais gan nobraucienā, gan supergigantā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/AkselLundS...
Ski champ Svindal injured while playing soccer

  +1 [+] [-]

, 2014-10-20 18:04, pirms 9 gadiem
kalnu slēpošana jau sākas! žēl ka līdz bobiem un biatlonam vel tik ilgi