Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kobajaši Vācijā izcīna kārtējo uzvaru

Kobajaši Vācijā izcīna kārtējo uzvaru
Rjoju Kobajaši. Foto: Imago / Scanpix

LETA--DPA. Japāņu tramplīnlēcējs ar slēpēm Rjoju Kobajaši svētdien Vācijā guva uzvaru Pasaules kausa sacensībās. Viņš šosezon uzvarējis 11 sacensībās, kā arī triumfējis Četru tramplīnu turnejā un svētdien savām godalgām pievienoja arī Vilingenas trofeju, par kuru tramplīnlēcēji cīnījās šajā nedēļas nogalē.

Kobajaši svētdien lēca 146 un 144 metru tālumā, tikdams pie 274,4 punktiem. Otrais ar 252,8 punktiem (140 un 141,5 metru tāli lēcieni) bija mājinieku favorīts Markuss Eizenbahlers, bet trešo vietu ar 250,0 punktiem ieņēma polis Pjotrs Zila (142 un 137,5 metri).

Pasaules kausa kopvērtējumā pārliecinošs līderis ir Kobajaši, kurš ieguvis 1620 punktus, kamēr otrais ar 1145 punktiem ir svētdien septīto vietu izcīnījušais polis Kamils Stohs. Trešo pozīciju tikmēr ieņem šodien desmito vietu guvušais Štefans Krafts no Austrijas, kurš ticis pie 1017 punktiem.

Nākamnedēļ Austrijā sāksies pasaules čempionāts.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-02-17 19:53, pirms 5 gadiem
Interesants posms sākot jau no piektdienas komandu sacensībām.
Uh, kas par konkurenci jau nākošnedēļ startējošajā PČ. Būs bezgala interesanti.
, 2019-02-17 20:05, pirms 5 gadiem
Leta vēl nav uzdrukājusi par pasaules čempi kalnu slēpošanā slalomā, kurā startē Latvijas sportisti. a kaut kāda atrauga par PK tramplīnu ir dīvaini tie Leta par sc tak vispār nav ko teikt, rene un biatlons tik eksistē. biatlonā pat IBU kauss regulāri tiek likts!
, 2019-02-17 20:34, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: Leta vēl nav uzdrukājusi par pasaules čempi kalnu slēpošanā slalomā, kurā startē Latvijas sportisti. a kaut kāda atrauga par PK tramplīnu ir dīvaini tie Leta par sc tak vispār nav ko teikt, rene un biatlons tik eksistē. biatlonā pat IBU kauss regulāri tiek likts!
Ja godīgi, tad man vienalga,ko viņi te SC ieliek vai neieliek, jo tāpat visu info smeļos no ārzemju portāliem.
Piemēram, visu par tramplīnlēkšanu es uzzinu no šī portāla https://berkutschi.com/english
Liene Bondare
Foto: Emīlija Škapare
1

Liene Bondare sezonu noslēdz ar jaunu personīgo rekordu slalomā

Latvijas kalnu slēpotāja Liene Bondare sezonas noslēdzošajās slaloma sacensībās Valdizērē, Francijā, sasniedza piekto vietu, vēlreiz šajā sezonā uzlabojot savu personīgo Starptautiskās Slēpošanas federācijas FIS punktu rekordu.
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
Indulis Bikše. Foto:Romāns Kokšarovs, f64

Bikšes un LSF strīdu par viņa neiekļaušanu olimpiskajā komandā turpinās iztiesāt maija beigās

LETA. Latvijas slēpotāja Induļa Bikšes strīdu ar Latvijas Slēpošanas federāciju (LSF) un Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) par viņa neiekļaušanu Pekinas olimpisko spēļu komandā Rīgas pilsētas tiesa plāno turpināt skatīt 28.maijā plkst.11, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.