Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Vācijas tramplīnlēcējs Geigers izcīna pirmo uzvaru Pasaules kausa apritē

Rolands Eliņš

Vācijas tramplīnlēcējs Geigers izcīna pirmo uzvaru Pasaules kausa apritē
Karls Geigers. Foto: EPA/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas sportists Karls Geigers sestdien Šveicē guva uzvaru Pasaules kausa sacensībās tramplīnlēkšanā ar slēpēm.

25 gadus vecais Geigers, kurš februārī ieguva olimpisko sudrabu komandu sacensībās, sestdien aizlēca iespaidīgu 141 metru un 135 metrus, kas viņam ļāva iegūt 302,0 punktus.

Geigers līdz šim vēl nebija uzvarējis Pasaules kausa sacensībās.

Tikmēr otrais ar 134 un 136 metrus tāliem lēcieniem bija teicamā formā esošais Pjotrs Zila, tikdams pie 297,3 punktiem, kamēr uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena ar 135 un 138,5 tāliem lēcieniem un iegūtiem 295,5 punktiem stājās austrietis Daniels Hūbers.

Savukārt šosezon trīs uzvaras guvušais japānis Junširo Kobajaši pirmo reizi nekāpa uz goda pjedestāla, jo bija spiests samierināties ar septīto vietu.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc sešām sacensībām Kobajaši gan joprojām saglabājis līdera godu un viņš iekrājis 456 punktus. Otrais ar 365 punktiem ir Zila, kamēr trešais ir norvēģis Andrē Forfangs un polis Kamils Stohs, kuri tikuši pie 305 punktiem.

Svētdien tupat tiks aizvadītas vēl vienas individuālās sacensības.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2018-12-15 21:15, pirms 5 gadiem
Junshirō vai tomēr Ryōyū? vecākais Kobayashi šosezon vēl nav izcīnījis nevienu uzvaru. autors laikam Auna horoskopā dzimis, lai neko vairāk neteiktu

  +1 [+] [-]

, 2018-12-15 22:49, pirms 5 gadiem
zhagga rakstīja: Junshirō vai tomēr Ryōyū? vecākais Kobayashi šosezon vēl nav izcīnījis nevienu uzvaru. autors laikam Auna horoskopā dzimis, lai neko vairāk neteiktu
Raksts ir pārkopēts no LETAs. Tur gandrīz nevienu rakstu nespēj uzrakstīt bez kļūdām.