Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Svindāls izcīna uzvaru Pasaules kausa sacensībās supergigantā

Agris Suveizda

Svindāls izcīna uzvaru Pasaules kausa sacensībās supergigantā
Aksels Lunns Svindāls. Foto: EPA/Scanpix

LETA--DPA. Norvēģijas kalnu slēpotājs Aksels Lunns Svindāls piektdien Itālijā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa sacensībās supergigantā.

Svindāls izcīnīja savu 36.uzvaru karjerā. Gardenas ieleja viņam bijusi īpaši veiksmīga, jo tajā viņš uzvarējis piecās supergiganta un divās nobrauciena sacensībās. Svindāls trasi veica vienā minūtē un 28,65 sekundēs, otrās vietas ieguvēju Kristofu Innerhoferu no Itālijas pārspējot par nieka 0,05 sekundēm.

Tikmēr trešais bija Svindāla tautietis Hjētils Jansru, kurš bija 0,27 sekundes lēnāks. "Gribēju būt ļoti ātrs, bet ne tik ātrs, lai izslēpotu no trases. Šī ir patīkama uzvara," pēc finiša pauda Svindāls.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderis ar 297 punktiem ir Svindāls, kuram ar 280 un 260 punktiem seko austrieši Marcels Hiršers un Makss Francs. Hiršers piektdien nestartēja, bet Francs ieņēma 12.vietu.

Sestdien kalnu slēpotāj sacentīsies nobraucienā, bet pirmdien un svētdien Altabadijā būs sacensības milzu slalomā un paralēlajā milzu slalomā. Savukārt dāmām šajā nedēļas nogalē siltu laikapstākļu dēļ Francijā paredzētās sacensības ir atceltas.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-12-14 20:18, pirms 5 gadiem
Svindālam taču bijušas vismaz 2 smagas traumas, ne? Bet vienmēr ir atguvies un atgriezies iepriekšējā līmenī. LEĢENDA!!!