Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Tiek gaidīti dalībnieki slēpojumam Biķerniekos

Tiek gaidīti dalībnieki slēpojumam Biķerniekos
Rīgas tautas slēpojums Biķerniekos
Publicitātes foto

9. februārī jau trešo gadu pēc kārtas tiks rīkots Rīgas tautas slēpojums "Biķernieki 2014", kur aicināti piedalīties visu vecumu un sagatavotības slēpotāji gan no Rīgas, gan arī no citām vietām. Slēpojums notiks iecienītākajā slēpošanas vietā Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, informē pasākuma organizatori.

Kā jau ierasts, sacensības varēs izbaudīt gan augsta līmeņa sportisti, gan arī brīvā laika slēpotāji, jo būs pieejamas dažāda garuma distances - spēcīgākie slēpotāji varēs sacensties 30 km Izturības slēpojumā, citi entuziasti un slēpošanas cienītāji mērosies spēkiem populārākajā - 15 km tautas slēpojumā, bet pašiem mazākajiem dalībniekiem sarūpēts 1 km bērnu slēpojums.

Lētākā pieteikšanās izturības un tautas slēpojumiem ir pieejama līdz 12. janvārim – attiecīgi par 10 eiro un 7 eiro. Toties bērni līdz 12 gadu vecumam varēs reģistrēties bērnu slēpojumam bez maksas līdz pat 7. februārim! Reģistrējot vismaz 5 cilvēku komandu, visi dalībnieki saņems 20% atlaidi no dalības maksas.

Bērniem starts paredzēts plkst. 11:10, bet izturības un tautas slēpojuma distanču dalībniekiem būs starts plkst. 12:00. Sacensību centrā dalībniekiem būs pieejams slēpju serviss un slēpju noma. Slēpojumā notiks arī komandu kausa izcīņa izturības un tautas slēpojumu distancēs. Īpašas balvas saņems jaunākais un vecākais slēpojuma dalībnieks.

Sniegs un aukstums Rīgā ieradīsies jau šajā nedēļā, tāpēc ziemas sporta veidu cienītāji pavisam drīz varēs kāpt uz slēpēm un gatavoties slēpošanas sezonai. Reģistrācija un sīkāka informācija par sacensībām pieejama Rīgas tautas slēpojuma mājas lapā: Jaunumi // Rīgas slēpojums

Slēpojums tiek organizēts ar Rīgas domes un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Biķernieku kompleksās sporta bāzes un Rīgas Motormuzeja atbalstu.

Izmantotie resursi:
sports.riga.lv


, 2014-01-10 16:49, pirms 10 gadiem
vai laivas jāņem līdzi?
, 2014-01-10 17:22, pirms 10 gadiem
Slepju vieta tiek lietoti gumijnieki un sacensibu nosaukums "Tautas gumijnieku maratons"
Liene Bondare
Foto: Emīlija Škapare
1

Liene Bondare sezonu noslēdz ar jaunu personīgo rekordu slalomā

Latvijas kalnu slēpotāja Liene Bondare sezonas noslēdzošajās slaloma sacensībās Valdizērē, Francijā, sasniedza piekto vietu, vēlreiz šajā sezonā uzlabojot savu personīgo Starptautiskās Slēpošanas federācijas FIS punktu rekordu.
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.
Indulis Bikše. Foto:Romāns Kokšarovs, f64

Bikšes un LSF strīdu par viņa neiekļaušanu olimpiskajā komandā turpinās iztiesāt maija beigās

LETA. Latvijas slēpotāja Induļa Bikšes strīdu ar Latvijas Slēpošanas federāciju (LSF) un Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) par viņa neiekļaušanu Pekinas olimpisko spēļu komandā Rīgas pilsētas tiesa plāno turpināt skatīt 28.maijā plkst.11, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.