Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Sniega trūkuma dēļ Biķerniekos neslēpos

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sniega trūkuma dēļ Biķerniekos neslēpos
Rīgas tautas slēpojums Biķerniekos
Publicitātes foto

Svētdien, 9. februārī, plānotais Rīgas tautas slēpojums "Biķernieki 2014” tiek atcelts laika apstākļu un nepietiekamā sniega daudzuma dēļ, informē pasākuma organizatori.

Šoziem slēpošanas aktīvisti netiek lutināti ar laika apstākļiem, un lielākā daļa slēpojumu Latvijā šogad nenotiek. Arī lielākā Igaunijas slēpojuma - Tartu slēpošanas maratona - organizatori ir spiesti meklēt alternatīvas tradicionālajai trasei.

Rīgas tautas slēpojuma organizatori pauž nožēlu, ka sacensības ir spiesti atcelt. Nelielais sniega daudzums trasē un laika prognozes liecina, ka slēpojumam nebūs iespējams kvalitatīvi sagatavot segumu, kas neradītu risku sabojāt dalībnieku slēpošanas inventāru un slēpošanas prieku.

Organizatori vēlas pateikties dalībniekiem, kas līdz šim bija piereģistrējušies sacensībām. Informācija par iemaksāto dalības maksu izmantošanas iespējām ir nosūtīta uz dalībnieku e-pastiem.

Organizatori atvainojas par dalībniekiem sagādātajām neērtībām un pauž cerību, ka ar visiem slēpot gribētājiem varēs tikties sniegotā Biķernieku trasē jau nākamgad, 8.februārī, Rīgas tautas slēpojumā "Biķernieki 2015".

Izmantotie resursi:
sports.riga.lv