Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Priedulēnai treniņos Altenbergā 2. un 5. rezultāts

Andrejs Siliņš

Priedulēnai treniņos Altenbergā 2. un 5. rezultāts
Lelde Priedulēna
Foto: Romualds Vambuts no Vinterbergas, Vācija

Vācijas pilsētas Altenbergas trasē notikušajos treniņbraucienos pirms nedēļas izskaņā gaidāmajām Pasaules kausa izcīņas pirmā posma sacensībām skeletonā atzīstamus rezultātus uzrādījusi latviešu sportiste Lelde Priedulēna.

Šodien dāmas aizvadīja treniņbraucienus un tajos piedalījās 21 sportiste. Lelde abos braucienos uzņēma teicamu ātrumu trases otrajā daļā. Pirmo braucienu izdevās pabeigt ar piekto labāko rezultātu (59,75 sekundes), bet otrajā braucienā, lai arī rezultāts nedaudz lēnāks (59,81), tas bija otrais labākais starp visām dalībniecēm, par sešām simtdaļām apsteidzot krievieti Jeļenu Ņikitinu, kura bija otrā ātrākā pirmajā braucienā.

Gan pirmajā braucienā, gan otrajā ātrākais rezultāts 2010. gada pasaules junioru čempionei Tīnai Hermanai no Vācijas.

Jaunā Pasaules kausa sezona sāksies šajā nedēļas nogalē, bet kopumā būs deviņi posmi, no kuriem divi norisināsies Kēnigzē.

Pagājušajā sezonā Pasaules kausā Lelde sakrāja 490 punktus, kopvērtējumā paliekot 21. vietā un augstākais rezultāts bija 14. pozīcija Sanktmoricā. Savukārt pasaules čempionātā Priedulēna ieņēma 13. vietu.

Izmantotie resursi:
Bobbahn Altenberg - Spitzensport - Events und...

  +2 [+] [-]

, 2015-11-25 18:10, pirms 8 gadiem
Ļoti patīkamas tendences, Lelde malace - daudz darba ieguldījusi.