Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Martins Dukurs: "Eju uz savu mērķi!"

Martins Dukurs: "Eju uz savu mērķi!"
Martins Dukurs
Foto: Romāns Kokšarovs,
Sporta Avīze

Latvijas skeletonists Martins Dukurs ir apmierināts ar piektdien izcīnīto piekto vietu Eiropas čempionātā (EČ), norādot, ka pamazām īsteno savu šīs sezonas mērķi - nostiprināšanos pasaules skeletona vadošo sportistu desmitniekā.

Atgādināsim, ka Čezānas trasē Itālijā šodien norisinājās pasaules kausa piektais posms skeletonā, kas vienlaikus bija arī Eiropas čempionāts (EČ). Martinam Dukuram līdz trešajai vietai EČ vērtējumā pietrūka vien nieka 0.07 sekundes. Pats sportists gan atzīst, ka "trešā vieta bijusi tikpat tuvu, cik tālu."

"Pie diviem perfektiem braucieniem trešā būtu augstākā vieta, kādu varētu ieņemt. Nedaudz nepaveicās, jo ļoti labi nobrauca eiropieši. Parasti amerikāņi un kanādieši ir spēcīgāki," sarunā ar eSports.lv sacīja Dukurs.

"Kopumā ar savu startu esmu apmierināts. Tā ir mana vieta, un pamazām piepildu savu šīs sezonas mērķi - nostiprināšanos labāko desmit sportistu vidū," viņš piebilda.

Par Eiropas čempionu šodien kļuva Lielbritānijas pārstāvis Kristans Bromlijs. Sudraba godalgu izcīnīja vācu skeletonists Sebastians Haupts, bet bronzas medaļa nonāca vēl viena brita Adama Pengilija īpašumā.

     [+] [-]

, 2008-01-18 17:23, pirms 16 gadiem
Tā tik turpināt un medaļas nekur nepazudīs.

     [+] [-]

, 2008-01-19 01:58, pirms 16 gadiem
Malacis! Lielās uzvaras vēl sekos!