Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Divkārtējā olimpiskā čempione skeletonā Jarnolda laidusi pasaulē meitu

Ints Megnis
Ints Megnis

Divkārtējā olimpiskā čempione skeletonā Jarnolda laidusi pasaulē meitu
Lizija Jarnolda, Foto: PA Wire / Scanpix

Divkārtējā olimpiskā skeletonā Lizija Jarnolda ceturtdien pavēstījusi, ka pirms pāris nedēļām laidusi pasaulē meitiņu.

"Pirms pāris nedēļām Džeimsam un man pievienojās mūsu mazā meitiņa. Tagad mēs likumīgi varam būt lieli bērni," raksta karjeru noslēgusī skeletoniste. "Šīs pāris nedēļas bijušas trakas, bet brīnišķīgas. Mēs mīlam mūsu jauno darbu būt par vecākiem, bet es mīlu Džeimsu vēl vairāk."

Jarnolda par karjeras beigām 29 gadu vecumā pavēstīja pērn oktobrī. Britu sportiste triumfēja 2014. gada olimpiskajās spēlēs Sočos un pērnā gada olimpiskajās spēlēs Phjončhanā. Tāpat Jarnoldas īpašumā ir 2015. gada pasaules čempionāta zelts, kā arī 2012. un 2017. gada pasaules bronzas godalgas. Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā Jarnolda triumfēja 2014. gadā, bet gadu vēlāk palika otrā. 2015. gada Jarnolda kļuva par Eiropas čempioni.

2017./18. gada sezonā Pasaules kausa izcīņā Jarnolda tikai reizi stājās uz goda pjedestāla, izcīnot bronzu pirmajā sezonas posmā Leikplesidā, bet tas neliedza triumfēt Phjončhanā, kur visi britu skeletonisti nostartēja ļoti veiksmīgi.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-12 11:33, pirms 5 gadiem
Apsveicu Liziju!

bet vai tiešam SPORTA PORTĀLAM šī privātās dzīves ziņa liekas daudz aktuālāka, lai to nopublicētu,nekā par to,ka briti vairs nedos piķi bobslejam?