Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Bukmeikeri: Dukuram šķērslis uz olimpisko zeltu atkal būs mājinieks

viensviens.lv
viensviens.lv

Bukmeikeri: Dukuram šķērslis uz olimpisko zeltu atkal būs mājinieks
Martins Dukurs
Foto: Viesturs Lācis

Nupat atklātas Phjončhanas Ziemas olimpiskās spēles, kurās Latviju pārstāv 35 sportisti deviņos sporta veidos. Saskaņā ar sporta totalizatora “11.lv” prognozēm, latviešu pārstāvji izcīnīs vismaz divas godalgas, no kurām viena būs skeletonistam Martinam Dukuram, bet otra varētu tikt viņa brālim Tomasam vai arī kādai no mūsu cerībām bobslejā un biatlonā.

Iespēja, ka latviešu sportisti mājup vedīs vismaz divas medaļas, ir novērtēta ar 71% varbūtību (likmes koeficients 1.30), kamēr kā gana ticama tiek prognozēta notikumu attīstība, ka mūsu censoņi iegūs vismaz trīs cēlmetālus (34% / 2.75), bet kāda no Latvijas cerībām kāps uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena (36% / 2.55). Vienlaicīgi “11.lv” ir skeptiski, ka tiks atkārtots Sočos sasniegtais, proti, vismaz četras godalgas, šādu scenāriju vērtējot vien ar 17% varbūtību (koeficients - 5.85).

„Izvērtējot Latvijas olimpisko cerību gatavību lielajam notikumam, jāsecina, ka mūsu sportisti iegūs divus vai pat trīs cēlmetālus,” stāsta “11.lv” sporta totalizatora vadītājs Toms Piliksers. “Tāpat kā 2014. gadā, galvenās cerības saistās ar skeletonu, kur visaugstāk vērtējam Martina Dukura izredzes. Tāpat šogad mums ir arī divas līdzvērtīgas bobsleja ekipāžas, kuras sevi ir apliecinājušas Pasaules kausa posmos. Visbeidzot ar 20% varbūtību (likmes koeficients 4.75) redzam biatlonista Andreja Rastorgujeva iespēju nokļūt uz goda pjedestāla. Izšķiroša te būs šaušana stāvus.”

Titulētā skeletonista Martina Dukura panākumu sarakstā ir teju visas iespējamās trofejas, izņemot olimpisko zeltu. Diemžēl bukmeikeri prognozē, ka arī šajās olimpiskajās spēlēs 33 gadus vecā latvieša izredzes uz triumfu nopietni apdraudēs mājinieku sportists, uzvaras iespējas prognozējot ar 25% (3.75) varbūtību. Tikmēr brāļa Tomasa izredzes uz goda pjedestālu tiek vērtētas ar 20% (4.75) iespējamību.

„Vankūverā un Sočos triumfēja mājinieki. Šķita, ka, lai nu ko, bet no Korejas šāds konkurents nav gaidāms. Diemžēl neilgi pirms olimpiādes uzlēkusi Sunbina Juna zvaigzne, kurš šosezon apsteidza Martinu Pasaules kausa kopvērtējumā,” skaidro Piliksers. “Nav grūti prognozēt, ka galvenā cīņa par uzvaru notiks tieši starp viņiem abiem. Ņemot vērā šīs sezonas rezultātus un mājas trases priekšrocības, par galveno favorītu uzskatām tieši Junu.”

Sporta totalizators 11.lv sagatavojis īpašu likmi: Pastāv iespēja, ka mūsu sportisti mūs pārsteigs un Phjončhanā izcīnīs 3 zelta medaļas! Šādam notikumu pavērsienam 11.lv piedāvā koeficientu 111!! Jau tradicionāli 11.lv piedāvā veikt likmes uz visiem Latvijas sportistiem, jo katram taču ir savi favorīti. Kā arī īpašais piedāvājums - veic 10€ vai lielāku likmi uz latviešu sportistu sniegumu vai izcīnīto medaļu skaitu līdz 11. februāra plkst. 23:59 un saņemt 100% bezriska likmi 11€ apmērā, ja Latvija iegūs zelta medaļu Phjončhanā.

2018. gada ziemas olimpiskās spēles Dienvidkorejas pilsētā Phjončhanā norisināsies no 9. līdz 25. februārim, sportistiem sadalot 102 medaļu komplektus 15 dažādos sporta veidos. Laviju pārstāvēs 35 sportisti deviņos sporta veidos: ātrslidošanā, biatlonā, bobslejā, daiļslidošanā, distanču slēpošanā, kamaniņu sportā, skeletonā un šortrekā. Šoreiz Latvijas delegācijā būs par 23 sportistiem mazāk nekā Sočos, jo Olimpiādei nav kvalificējusies hokeja izlase.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-09 18:50, pirms 6 gadiem
Jēga no raksta nekāda. Tas tāpat visiem ir skaidrs.

     [+] [-]

, 2018-02-09 19:26, pirms 6 gadiem
Gribu uzslavēt, ka 11.lv uz Latvijas sportistu sniegumu piedāvā gan "jā", gan "nē" likmes (piemēram, Aparjods TOP10: "jā" ar 2,95, "nē" ar 1,35), nevis kā Olybet iedot absolūti bezvērtīgu "jā" koeficientu, neatsedzot to ar "nē" (piemēram, Aparjods tikai "jā" ar tikai 1,85, bet bez iespējas uzlikt uz "nē" uz, attiecīgi, arī ar 1,85).

     [+] [-]

, 2018-02-09 19:26, pirms 6 gadiem
100% Juns ir robots, kas darbojas ar kaut kādiem astmas zāļu atvasinājumiem.

     [+] [-]

, 2018-02-09 23:11, pirms 6 gadiem
Martinam jāgaida līdz OS būs Siguldā