Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Priedulēnai otrā vieta Starpkontinentālā kausa posmā Īglsā

Priedulēnai otrā vieta Starpkontinentālā kausa posmā Īglsā
Lelde Priedulēna
Foto: Romualds Vambuts, bobslejs.lv

Starpkontinentālā kausa izcīņas piektajā posmā skeletonā šodien Īglsas trasē Austrijā otro vietu izcīnīja Latvijas sportiste Lelde Priedulēna, kura pagājušā gada izskaņā veiksmīgi startēja arī Pasaules kausa posmos Vācijā.

Lelde Priedulēna šodien pēc pirmā brauciena ieņēma ceturto vietu, bet divu braucienu summā spēja pakāpties uz otro vietu. Sacensību uzvarētājai, krievietei Jeļenai Ņikitinai latviete zaudēja 0,59 sekundes, bet trešo vietu ieguva amerikāniete Keitija Ūlendere, kura no Leldes atpalika par 0,05 sekundēm.

Sezonas sākumā Priedulēna startēja trīs Pasaules kausa posmos Vācijas trasēs - Altenbergā, Vinterbergā un Kēnigzē, visos posmos iekļūstot labāko sešiniekā, kas ir viņas karjeras augstvērtīgākie rezultāti. Tomēr jau pirms sezonas bija pieņemts lēmums, ka uz Pasaules kausa Ziemeļamerikas posmiem Lelde nedosies, tā vietā piedaloties Starpkontinentālā kausa posmos.

Tikmēr Ivo Šteinbergs vīriešu konkurencē ieguva 14. vietu 26 sportistu konkurencē. Arī viņam otrais brauciens bija veiksmīgāks, kas ļāva pakāpties no 16. vietas uz 14. Uzvaru svinēja olimpiskais čempions, krievs Aleksandrs Tretjakovs, bet otrais bija viņa tautietis Ņikita Tregubovs.

Starpkontinentālā posma sestā posma sacensības tiks aizvadītas jau piektdien turpat, Īglsas trasē. Tāpat kā šodien pirmie braucieni sāksies plkst. 10:00. Jāpiebilst, ka tieši Īglsas trasē februāra vidū risināsies pasaules čempionāts bobslejā un skeletonā, tādējādi šie mači ir iespēja sagatavoties sezonas galvenajam startam.

Izmantotie resursi:
ibsf.org

  +3 [+] [-]

, 2016-01-07 19:35, pirms 8 gadiem
studentinsh rakstīja: Tas smaidiņš tāds izaicinošs. Uz gultu....
tu gan esi idiots!

     [+] [-]

, 2016-01-07 19:56, pirms 8 gadiem
ko ta krievi nedevaas uz Z-ameriku?

  -3 [+] [-]

, 2016-01-07 19:56, pirms 8 gadiem
Tev nemācīja kā jāuzvedas?

worse rakstīja: tu gan esi idiots!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-01-08 16:11, pirms 8 gadiem
varjags rakstīja: ko ta krievi nedevaas uz Z-ameriku?
"tieši Īglsas trasē februāra vidū risināsies pasaules čempionāts bobslejā un skeletonā, tādējādi šie mači ir iespēja sagatavoties sezonas galvenajam startam".