Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Šteinbergs ieņem 13. vietu Starpkontinentālā kausa posmā Kanādā

Andrejs Siliņš

Šteinbergs ieņem 13. vietu Starpkontinentālā kausa posmā Kanādā
Ivo Šteinbergs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

LETA. Latvijas skeletonists Ivo Šteinbergs svētdien ieņēma 13.vietu Vistleras trasē, Kanādā, notikušajā Starpkontinentālā kausa izcīņas otrajā posmā.

Latvijas sportists divu braucienu summā finišēja pēc minūtes un 47,25 sekundēm, sacensībās uzvaru guvušajam vācietiem Kilianam fon Šleinicam zaudējot 1,41 sekundi.

Pirmajā braucienā Šteinbergs uzrādīja 14.labāko laiku, kamēr otrajā viņš bija 12.vietā, summā paceļoties vienu pozīciju augstāk.

Šteinbergs svētdien nostartēja labāk nekā dienu iepriekš, kad pirmajā posmā palika 21.pozīcijā, netiekot pie iespējas aizvadīt otro braucienu.

Vācietis fon Šleinics atkārtoja sestdien gūto panākumu, kad arī bija pirmais. Svētdien viņš par septiņām sekundes simtdaļām apsteidza savu tautieti Fēliksu Kaizingeru, bet vēl vienu simtdaļu lēnāks bija cits vācietis Mihaēls Zahraus.

Zīmīgi, ka fon Šleinics svētdien abos braucienos bija otrais, taču tas viņam netraucēja gūt panākumu summā.

Šteinbergs šosezon viens cīnīsies Starpkontinentālā kausa etapos, cenšoties iegūt Latvijai trešo kvotu startam Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, ko vīru konkurencē saņems trīs labākās nācijas.

Savukārt pārējie jaunie Latvijas skeletonisti šosezon cīnīsies trešā līmeņa Eiropas kausa turnīrā.

Pērn Šteinbergs Siguldas trasē palika ceturtais pasaules čempionātā junioriem, bet sudrabu izcīnīja Krists Netlaus.
Šosezon Starpkontinentālā kausa izcīņā paredzēti astoņi posmi, sacensību seriālam noslēdzoties 13.janvārī.

Tikmēr Latvijas vadošie skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, kā arī Lelde Priedulēna, šonedēļ Leikplesidas trasē, ASV, sāks Pasaules kausa sezonu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2017-11-06 13:04, pirms 6 gadiem
Šķiet, ka ar tādiem rezultātiem nav cerību tikt uz olimpiādi. Ja jau bija tāds mērķis, tad vajadzēja par to domāt pērn un censties izcīnīt trešo kvotu startiem pasaules kausā šosezon.

Trešo kvotu uz olimpiādi gan jau dabūs Vācija un Krievija. Kas ir reālākie pretendenti uz trešo vakanci?

     [+] [-]

, 2017-11-06 13:23, pirms 6 gadiem
briti vai jenkiji